nyheder

Betfair: Danmarks næste U21 EM kamp venter

Danmarks spiller næste U21 EM kamp og ingen mindre end det tyske Ungdomslandshold er modstanderen på onsdag i Krakow.
Første kamp blev ikke til den ønskede start for det danske landshold, som tabte 2:0 mod favoritterne fra Italien. Danskerne var dog ikke uden muligheder mod stærke italiener som i sidste ende dog vandt velfortjent gruppens første kamp.
Næsten kamp er i vente og på onsdag skal man møde op mod det tyske landshold. En kamp, hvor der kan være større muligheder for Danmark på grund af taktikken, både Danmark og Tyskland spiller på. Tyskerne vil stå længere fremme på banen og prøve på at få sat deres angrebsspil i gang, og det kan give muligheder for kontraløb til det danske landshold. Tyskerne kom fint fra start ved U21-EM, hvor holdet vandt med 2-0 over Tjekkiet. De tyske stjerne spiller Max Meyer fra Schalke 04 og Serge Gnabry som lige er skiftet til Bayern kom på tavlen og sikrede sikker mod Tjekkiet. Tyskerne kan i den kommende kamp mod Danmark spille sig frem til en gruppefinale mod Italien, der besejrede Danmark, og derfor må vi regne med at Tyskland stiller op med samme holdopstilling som i deres første kamp.

BetfairDanmark
© Betfair

Kan Danmark snuppe sejr?

Landsholdstræner, Niels Frederiksen, er nødt til at se offensiven, hvor Marcus Ingvartsen ikke fik sin bedste kamp, og hvor holdet ikke skabte meget mod i deres første EM kamp. Mod Tyskerne vil nok ikke måde på et så stærk defensiv som i den første kamp mod Italien og chanceren har været til stede mod Italien. Det bliver interessant at se, om Niels Frederiksen vælger et lidt mere offensivt opstilling, eller om han holder fast i et kompakt opstilling i et opgør, hvor Danmark skal vinde, hvis holdet vil sikre sig plads i semifinalen.

Forhøjede odds hos betfair

Hos betfair for du en odds bonus på fantastiske 15.0 hvis Danmark vinder i Krakow mod det Tyske landshold Gå ikke glip af denne betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe til denne sindsyg vigtige kamp.
Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJTK.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på at Danmarks U21 slår Tysklands U21 i U21 EM kampen i Krakow. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder Danmark overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker.
Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere.

forrige artikel
888sport freebet til U21 EM i Polen
næste artikel
Spil 200 DKK risikofrit hos NordicBet