nyheder

Danske Spil NFL Konkurrence

Spil på Oddset og vind en tur til NFL i London. I de første fire runder af NFL 2015 sæsonen afholder Danske Spil en ekstra odds konkurrence ved betting på NFL. Den odds spiller med flest vindende NFL odds kuponer og størst gevinst får en ekstra pris i form af en rejse til London for at overvære Buffalo Bills – Jacksonille Jaguars.
 

Danske Spil NFL odds konkurrence © Danske Spil

 

Sådan deltager du i Danske Spils NFL konkurrence

Først og fremmest skal du logge-in på din Danske Spil konto, og så skal du lade din viden om Amerikans Fodbold komme dig til gavn. Du får nemlig point for hvert rigtigt NFL bet du sætter! Spil for minimum 200 kr. – og maksimalt 5000 kr. om dagen – på en kupon som indeholder mindst ét NFL-bet. Følg disse tre simple trin til Danske Spils NFL odds konkurrence:

  1. Placer et væddemål for minimum 200 kr.
  2. Mindst ét bet på din kupon skal være en NFL kamp
  3. Når de to ting er fuldført skal du klikke på ’Deltag’-knappen

Du får point for hvert rigtigt NFLodds du rammer, og desto højere dit odds og indsats, desto større indsats, desto flere point får du til NFL betting konkurrencen.
 
Du optjener point således:

  • Odds x indsats per væddemål = dagens point (kun vindende kuponer tæller med)

Du kan spille på alle typer af væddemål både live og pre-match, og Danske Spils NFL konkurrence varer i de første fire runder, altså fra den 10. September til den 5. Oktober.
 

Præmien til Danske Spils NFL-konkurrence

De fire odds spillere som indenfor konkurrence-perioden opnår flest point vinder en tur for to personer til London, hvor NFL-kampen mellem Buffalo Bills og Jacksonville Jaguars venter. Turen indeholder fly og hotel og kan ikke refunderes til kontanter. Kampen spilles den 25. Oktober.
 
Hvis du er ny kunde hos Danske Spil så kan du også gøre brug af en ekstra bonus i form af 500 kr. velkomstbonus til oddset.

Om forfatteren

forrige artikel
Knock out bokse bonus fra Unibet
næste artikel
200 kr. Freebet på Man U – Liverpool