nyheder

Danskerdong Bonus hos Betsafe

De europæiske fodboldligaer er efterhånden godt i gang, og hvis du vil spille på oddset på en kamp med en dansker, så er Betsafe et godt sted at placere dine bets på fodbold. Med en ’Dansker Dong’ kampagne giver Betsafe nemlig 25 kr. i odds bonus hver gang en dansker scorer i en kamp, som du har sat et pre-match bet på.
 

Betsafe Dansker Bonus
© Betsafe

 

Odds bonus til hver dansker scoring

Betsafes kampagne bonus til kampe, hvor en dansker scorer er ganske ligetil. Du skal første og fremmest være kunde hos Betsafe. Hvis du endnu ikke er kunde, så kan du gøre brug af en 1000 kr. velkomstbonus – læs mere herunder. Hvis du er kunde og logget-in, så skal du blot følge nedenstående tre trin for at få Betsafes bonus.

  1. Tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil 50 kr. pre-match på 1X2 markedet
  3. Hvis en dansker scorer i den kamp, som du har oddset på, så får du 25 kr. i odds bonus

Der er tale om en bonus per dansker mål, og man kan godt kombinere sine bets i en odds kupon, så længe spillet er sat inden kampstart og på 1X2-markedet. En odds bonus fra Betsafe skal omsættes 1 gang til odds 1.50 før den kan hæves. Betafes dansker kampagne gælder på fodboldkampe fra nedenstående ligaer:

  • Premier League
  • Bundesligaen
  • La Liga
  • Serie A

1000 kr. i Velkomstbonus hos Betsafe

Udover en bonus til hvert mål score af en dansker i en af de store europæiske fodboldligaer, så får nye kunder også en eksklusiv startbonus på 1000 kr. Betsafes sign-up er en indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher ens første indskud med 100 % – op til 1000 kr. Læs mere om Betsafe velkomstbonus her.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 4.50 på FCM til at gå videre
næste artikel
Odds 5.00 på FCK sejr over OB