nyheder

TILBUD: Få dobbelt op på Superliga gevinst hos Betfair

Mandag aften tørner de forsvarende Danmarksmestre fra FC Midtjylland sammen med Aab i en kamp som fløjtes i gang klokken 19.00 . De danske fodboldfans kan se frem til et intenst opgør mellem Superligaens øjeblikkelige nummer 2 og 5. Stillingen i toppen af Superligaen er i denne sæson særdeles tæt og FC Midtjylland kan med en sejr “kravle” helt op på 3. pladsen i ligaen. Hos Betfair kan du lige nu få fordoblet din gevinst hvis du spiller på første målscorer på denne og forårets øvrige kampe i Superligaen.
 

Få dobbelt gevinst på første målscorer på Superliga 2016 hos Betfair
© Betfair

 
Den danske Superliga er nu for alvor i gang igen og der er intet der er afgjort på forhånd. Der er mange hold som fortsat har mulighed for, at blande sig i den absolutte topstrid og et utal af spændende opgør på grønsværen venter fodboldfans landet over. Dette fejres af bookmakeren Betfair med en flot kampagne, som fordobler din gevinst hvis du rammer rigtigt med dit væddemål på den første målscorer i forårssæsonen.
 

Sådan modtager du din dobbelt op på gevinster

  1. Spil på første målscorer i en hvilken som helst Superliga kamp i foråret 2016
  2. Hvis du rammer rigtigt og dermed vinder fordobler Betfair din gevinst – og din ekstra gevinst vil blive udbetalt som et freebet. Det højeste beløb er 250 kr.

 

Opret dig som ny kunde og få en velkomstbonus

Hvis du ikke allerede har en konto hos Betfair kan du nemt og hurtigt oprette en konto og du kan ovenikøbet modtage en rigtig flot Betfair velkomstbonus på helt op til 1000 kr. i forbindelse med din første indbetaling.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds boost på Manchester United-Arsenal hos 888Sport
næste artikel
Betfair tilbud: Få forhøjede odds på ugens store kampe