leovegas nyheder

Vildt odds boost: Odds 10 på Bayern mod Dortmund

Kan du huske, hvornår du sidst kunne få odds 10 på en sejr til Bayern München mod nogen som helst? Nej, vel? Det kan du til det største opgør i tysk fodbold, når Bayern München moder Borussia Dortmund på udebane.

LeoVegas er ude med det vilde odds boost, hvor du som ny LeoVegas-spiller lige nu kan få odds 10 på en Bayern München-sejr og vinde op til 1.000 kr. på dette betting tilbud. Se hvordan du kan få det forhøjede odds på Bayern München her.

LeoVegas fodbold odds odds boost Borussia Dortmund - Bayern Munchen odds
© LeoVegas

Odds 10 på Bayern München: Sådan får du det

Det forhøjede odds på de tyske mestre fra Bayern München, når de møder Bundesligaens nummer to i en direkte duel om førstepladsen, er en velkomstbonus fra LeoVegas, som nye spillere kan få.

Du får denne odds boost ved at gøre følgende:

1 – Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder

2 – Opret en LeoVegas-bruger

3 – Foretag en indbetaling

4 – Spil op til 100 kr. på at Bayern München vinder over Borussia Dortmund (1X2)

5 – Sørg for at dit odds boost er aktiveret på kuponen, før du sætter dit bet

6 – LeoVegas booster oddset på alle kvalificerede spil til odds 10

Bonussen er et alternativ til den traditionelle LeoVegas bonus og kan kun fås ved at klikke dig ind via linket herover. Den almindelige LeoVegas velkomstbonus er en indbetalingsbonus, hvor LeoVegas giver 100% op til 1.000 kr.

Tilbuddet fra LeoVegas løber til og med kampstart, lørdag den 4. december kl. 18:30.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Borussia Dortmund – Bayern München odds og optakt

Hvem skal tage førstepladsen i Bundesligaen? Bayern München har de seneste år virket som en uoverkommelig modstander for konkurrenterne i Bundesligaen, men her i 14. spillerunde har Borussia Dortmund chancen for at støde de tyske rekordmestre væk fra førstepladsen.

De seneste seks gange er det blevet til sejre til Bayern München, mens den hedder 8-2 i mestrenes favør, når man ser på de seneste 10 indbyrdes opgør.

Der er bare lige det “aber dabei” til kampen, at begge klubber er massivt hårdt ramt af skader. Dortmund forventes at have hele ni mand på skadeslisten til kampen, mens Bayern München har otte mand ude til opgøret.

Begge hold går ind til kampen med en sejr i seneste opgør. Dortmund slog her Wolfburg på udebane med 3-1, mens Bayern München går ind til kampen ovenpå en 1-0 sejr hjemme over Bielefeld.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få odds 4.00 på Danmark mod Tunesien
næste artikel
Vind lækre præmier fra Apple i Det Store ComeOn Julelotteri