nyheder

TILBUD: Få dine Superliga odds fordoblet hos 888Sport

Snart triller bolden igen i den danske Superliga i fodbold når kampen mellem OB og AGF fredag fløjtes i gang. Det er nu fårene skal skilles fra bukkene og afgørelsen findes. Hos bookmakeren 888sport kan du lige nu få fordoblet din gevinst når du som nyoprettet kunde placerer dine væddemål på første runde af den danske Superliga.
 
Efter en vinterpause der for danske fodboldfans har føltes uendelig lang er det nu omsider igen tid til, at indtage de danske stadioner og nyde en spændende og intens forårssæson. Hvem løber afsted med guldet – og hvem må ned og vende i den mindre attraktive 1. division i næste sæson?
 

888sport Superliga Startbonus
© 888Sport.dk

 
Hos bookmakeren 888Sport kan sæsonstarten hurtigt blive en endnu mere interessant oplevelse – og indbringende lige så. 888Sport tilbyder alle nye spillere en 100% odds fordobling på deres første spil på den danske Superliga. Du skal blot oprette en konto og placere et væddemål på 100 kr. på en kamp i superligaens første runde. Hvis du vinder på dit væddemål kvitterer 888Sport med at fordoble dine odds og de ekstra penge du modtager er helt uden omsætningskrav – du kan således spille videre med dem eller udbetale dem. Valget er dit. Det kan dermed hurtigt blive en indbringende forretning, at oprette sig som kunde hos denne bookmaker.
 

Velkomstbonus hos 888Sport

Du skal have en konto hos 888Sport for at kunne gøre brug af dette flotte tilbud – men dette er ikke det eneste velkomstbonus tilbud. Når du opretter din konto kan du desuden få en blot 888Sport velkomstbonus på din første indbetaling helt op til 1500 kr. Opret dig nu og kom i gang med, at vinde.

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Manchester United Vs Fc Midtjylland hos Betsafe
næste artikel
TILBUD: 25% odds boost på OB-AGF hos Scandic Bookmakers