nyheder

Eksklusivt til nye spillere – Barca mod Girona 4.0

FC Barcelona er kommet imponerende godt fra starten i både La Liga og Champions League. Selvom klubben i starten af sæsonen måtte tåle en hård nederlag i den spanske Super Cup mod Real Madrid er Valverdes mandskab tilbage på sejrs sporet. 5 sejr i den hjemmeliga liga og 17:2 mål er et klar udråb for Barcelonas enorme kvalitet. Selvom man i sommeren mistede Neymar til stenrige Paris har klubben fortsat deres succes. Kampen mod Juventus Turino i Champions League viste derudover at klubben stadig har chancen for at gå hele vejen. En imponerende hold præsentation selvom omtalte Neymar forlad klubben. Valverdes trup skal dog holde fokus på sporet. Under ugen viste Real Madrid at man ikke må undervurdere nogen som helst klub i La Liga. Kongeklubben tabte på hjemmebanen mod Betis Sevilla. Hvad man sker der til kampen lørdag hvor FC Barcelona gæster oprykkerne fra FC Girona.

 
Betfair som de fleste mon allerede kender på grund af deres dejlige velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud. Spil på Messi og Co. og scor en forhøjedes odds på hele 4.0 hvis du opretter dig hos Betfair og spiller på nævnte kamp mod Girona.

 
Nu på lørdag gælder det så i næste runde af La Liga, hvor FC Barcelona møder op mod oprykkerne fra Girona på udebane. Favoritrollen er klar dog har udeholdet Dembele ikke med om bord som døjer med en langvarige skade. Kan FC Barcelona alligevel sikre sig sejr?

 

Betfair tilbud - Barca mod Girona 4.0
© Betfair

 
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 
Er du klar til at vælge betfair som din ny bookmaker? Opret dig i dag og gå ikke glip af en fantastik odds bonus på 4.0. I gangske få skridt vil du kunne opnå din betting bonus:

 

 

Se hvordan du gør:

  • Opret konto med koden ZFBJVJ og spil på at Barcelona slår Girona i nævnte kamp
  • Spil maks 100 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds)
  • Vinder FC Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Spil NFL optakt hos Nordicbet - Freebet og tur til Californien
næste artikel
Hvem bliver Tysklands næste kansler? Valg 2017 hos betfair