nyheder

Ekstra høje odds på Liverpool – Man City & Chelsea – Tottenham

Betfair byder nye kunder velkommen med ekstra høje odds til søndagens kampe i Premier League og League Cup finalen. Hvad siger du f.eks. til odds 5.00 på Chelsea sejr eller 7 x pengene igen, hvis Liverpool vinder hjemme over Manchester City.
 

Betfair odds på Chelsea - Tottenham
© Betfair

Betfairs ekstra høje odds gælder for alle danske kunder, der åbner en konto på Betfairs sportsbook. Der er desuden 1000 kr. ekstra bonus i form af frem freebets til oddset.
 

Betfair super odds

Til denne kampagne giver Betfair nye kunder muligheden for at spille på Liverpool – Manchester City og Chelsea – Tottenham med ekstra høje odds. Alt hvad du skal gøre er at signe-up hos Betfair og placere din bets på den kamp, som du gerne vil spille med høje odds.
 
Få følgende odds:
Liverpool – Mancehster City: 7.00 – 6.00 (Bonuskode: ZEP697)
Chelsea – Tottenham: 5.00 – 12.00 (Bonuskode: ZEP698)
 

Sådan får du Betfairs odds

Det ekstra høje odds hos Betfair gælder for en indsats på max 100 kr. Det vil sige at du kan godt spille 300 kr. på kampen, men kun de 100 kr. vil blive belønnet med det høje odds. Hvis man vinder på ens ekstra høje odds, så udbetales gevinsten indtil det normale odds med det samme, og forskellen imellem det normale odds og det høje odds udbetales som en freebet odds bonus.
 
Eksempel
Du spiller 100 kr. på Chelsea, som står til odds 1.35. Hvis du vinder får du udbetalt 100 x 1.35 = 135 med det samme. De resterende 375 kr. udbetales senere som et freebet. Hvis du taber dit bet, får du de 100 kr. tilbagebetalt som et freebet.
 

Betfair odds på Liverpool - Manchester City
© Betfair

 

1000 kr. freebets

Udover de høje odds giver Betfair også 5 x 2000 kr. i freebet. Efter hvert fjerde væddemål til en værdi af 100 kr., som er placeret på odds med minimum 1.40, giver Betfair et freebet til en værdi af 200 kr. Freebet er gyldige op til 7 dage efter man har modtaget dem, og kan bruges på hvilket som helst sportsbook marked. Det er dog kun gevinsten (og ikke indsatsen) af et freebet der udbetales.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betfair, men er på jagt efter en odds bonus, så har vi samlet alle velkomstbonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Kombi-bet Bonus på Superligaen
næste artikel
Superliga Triple Forsikring