nyheder

888Sport – vanvittigt høje odds på “The New Firm”

Fans af ”The New Firm” bliver i sandhed forkælet i disse uger hvor opgør både i DBU Pokalen og Superligaen har været på programmet. FC København og Brøndby mødes igen på banen den 17. april 2016 og hos 888Sport tilbyder de lige nu alle deres nye spillere en ekstra gevinst i form af kraftigt forhøjede odds på vinderen af opgøret mellem de to ærkerivaler.
 

Klik på billedet og spil NU!

 

faa ekstra odds gevinst paa fck bif hos 888sport 2016 © 888Sport

 
Søndag tørner de to storkøbenhavnske fodbold-flagskibe atter ud imod hinanden når næste udgave af ”The New Firm” skal finde sin afgørelse. Hos bookmakeren 888Sport har de i den forbindelse et fantastisk tilbud til deres nye kunder – du kan som ny kunde nemlig få odds 5,0 på en sejr til FC København og helt vanvittige odds 15,0 hvis Brøndby løber med sejren i traditionsopgøret i det københavnske. Uanset hvem du tror vil ende som vinderen af kampen har du med andre ord rigtig gode kort på hånden og din mulighed for, at vinde stort på kampen er i dén grad til stede. 888Sport har profileret sig på, at tilbyde fantastisk høje odds til deres nye kunder. Du kan læse mere om 888Sport og de andre danske bookmakeres velkomstbonusser i vores store Odds Bonus Sammenligning.
 

Den hurtige rute til dine forhøjede odds hos 888Sport

  1. Opret en konto hos 888Sport.dk
  2. Placer dit allerførste væddemål på vinderen af kampen
  3. Vind – forhåbentligt og scor din ekstra gevinst – helt uden krav om gennemspilning.

 

888Sport velkomstbonus – eksklusivt for nye kunder

Udover at tilbyde flotte ekstra gevinster og forhøjede odds til nye kunder kan du også når du opretter dig hos denne bookmaker score den flotte 888Sport velkomstbonus som kan løbe op i så meget som 1000 kr. 888Sport matcher simpelthen din første indbetaling når du som nyoprettet kunde vil i gang med, at vinde! Du vil modtage din velkomstbonus så snart du har omsat din første indbetaling én gang til minimum odds 1,5. Den kommer af sig selv når du har spillet for din indbetaling – du behøver ikke gøre yderligere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet inviterer til fodbold bonus fest på CL og EL kampe!
næste artikel
Betfair tilbyder KÆMPE odds boost på Superligaen!