nyheder

888sport giver Super Odds på El Clasico!

Real Madrid og FC Barcelona kæmper tæt om at erobre toppladsen i La Liga – og med et El Clasico til at starte marts måned ud, bliver det ikke meget større! Fodboldfans over hele verden glæder sig, og vi har fundet et tilbud fra 888sport frem, så du kan spille med oddsboost til kampen!
 
Læs med her.
 

Oddsboost 888sport El Clasico
© 888sport

 

Lionel Messi træder til

Det bliver et brag af en kamp, når Real Madrid og Barcelona møder hinanden på Estadio Santiago Bernabeu i El Classico. Los Blancos led et chokerende tab på 1-0 til Levante i deres seneste ligakamp, hvilket gjorde at holdet fra Madrid faldt til andenpladsen i tabellen. For at gøre tingene endnu værre for Zinedine Zidane pådrog den indflydelsesrige Eden Hazard sig en alvorlig skade i nederlaget til los Levantinos.
 
Real Madrid er ivrige efter at komme tilbage på banen, men de står over for en vanskelig opgave i La Liga-derbyet, da Barcelona har fundet deres bedste form i seneste ligakamp. Når vi taler om det catalanske hold, vil alle øjne være på Leo Messi, som scorede fire mål i en 5-0-sejr over Eibar. I betragtning af at Luis Suarez forbliver på skadeslisten, bliver det næppe et ligeså målrigt opgør.
Barcelona er vendt tilbage til sine pas-tunge, besiddelsesorienterede måder at spille på under Quique Setién. Set med danske briller bliver det spændende at se, hvilken rolle Martin Braithwaite får i El Clasico, efter at danskeren spillede nogle rigtigt gode minutter i debuten mod Eibar. De to La Liga-giganter spillede et målløst uafgjort mod hinanden i første halvdel af sæsonen.
 
Begge hold har været i Champions League-aktion i midtugen, Barca i Napoli og Los Blancos hjemme mod Man City.
 

Få boostet odds på El Clasico

 

Super høje odds på Real Madrid – FC Barcelona

Som nævnt har vi fundet et vanvittigt godt tilbud frem, hvis du har i sinde at smide lidt mønt på kampen mellem de to giganter. Helt eksklusivt kan nye spillere få betting bonus i form af forhøjede odds på begge hold til kampen. Du kan få odds 12.00 på en sejr til Los Blancos mens en sejr til Barcelona giver odds 17.00! Det vil altså sige, at hvis du smider 50 kr. vil du få 600 kr. tilbage, hvis du spiller på Real Madrid og 850 kr. hvis du tror på en sejr til Barcelona. For at spille med forhøjede odds, skal du gøre følgende:
 

  1. Opret dig som kunde hos 888Sport.dk
  2. Foretage en indbetaling på min. 70 kr.
  3. Spil mellem 10 og 50 kr. på enten Real Madrid eller Barcelona
  4. Scor ekstra høj gevinst, hvis dit bet går hjem!

 
Du skal også huske, at du kan få en 888sport velkomstbonus på 500 kr. som freebet.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få vildt odds på FCK-avancement hos Mr. Green
næste artikel
El Clasico: Din store Braithwaite bettingguide