nyheder

El Clásico med super odds!

Vi ser i denne omgang mod Spanien. Inten mindre en landet største kamp venter og vi kan glæde os over en dejlig betting bonus fra 888sport.dk i denne anledning. Spil med bonus på kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona. En kamp som allerede fandt sted under ugen da Barcelona vandt i pokaltuneringen med 3:0 i Madrid bliver nu gentaget i den spanske liga. Spil med forhøjde odds fra 888sport.dk på en sejr til enten Real Madrid eller FC Barcelona. Hvem tror du vinder dette opgør? 888 giver dig forhøjede odds og du kan glæde dig på en kæmpe gevinst til denne utrolig gode kamp. Opret dig som ny kunde og få glæde af denne betting bonus fra 888sport.dk!
 

Real Madrid bonus FC Barcelona
© 888sport

 

Eksklusivt til nye kunder

Få glæde af en utrolig god odds bonus der venter dig hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk! Du kan få utrolig høj bonus hvis du enten spiller på en sejr til Real Madrid eller FC Barcelona. Dagens 888sport bonus gælder alle ny kunder der opretter konto hos 888sport og spiller på kampen som deres første væddemål. Efterfølgende er der mulighed for at score ekstra gevinst og endda en velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK! Lyder det ikke godt? Hvad venter du på? Spil i dag hos 888sport på El Clasico og få din ekstra gevinst på denne top kamp fra den spanske La Liga!
 

Spil på Real Madrid vs. FC Barcelona!

 
 

Forhøjede odds og velkomstbonus til nye kunder

Tilbuddet giver alle nye kunder mulighed for at kombinere de forhøjede odds med en utrolig god velkomstbonus! Nævnte odds bonus giver ekstra gevinst hvis du spiller på enten Real Madrid eller FC Barcelona. Med en indsats på blot kan 50 DKK kan du score op til 750 DKK. Lyder dette ikke utroligt? Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Hvem tror du på? Få din ekstra gevinst 100% bonus op til 1000 DKK på din første indbetaling.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

1000 DKK som velkomstbonus

Dagens tilbud giver dig utrolig god mulighed for at score en høj gevinst. Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Vi er enige om at dette tilbud virkelig er noget helt specielt – få to tilbud i en. Du kan gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på Tottenham vs. Arsenal lørdag formiddag!
næste artikel
Er du klar til FC Bayern vs. Liverpool?