nyheder

Vælg selv din vinder af El Clásico – odds boost hos Mr. Green

En af de største kampe i fodboldkalenderen finder sted i den spanske hovedstad lørdag aften, når Real Madrid tager imod Barcelona i den seneste udgave af El Clasico.
 
Los Blancos ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Spaniens La Liga, to point bag andenplacerede Barca, der nu skal forsøge at hale ind på førerholdet Atletico Madrid, der kun er et enkelt point foran med ni kampe tilbage. Vi har fundet en fed betting bonus fra Mr. Green til dig, hvor du kan få odds boost på begge hold. Læs med herunder!
 

 

Sådan får du ekstra højt odds på El Clásico

Som et alternativ til den traditionelle Mr. Green velkomstbonus, kan du som ny spiller få ekstra høje odds på både Real Madrid og FC Barcelona i El Clásico – så du vælger altså selv din vinder! Begge odds er boostet till odds 10.00, så ligemeget hvem du har som sejrsherre, så får du odds 10.00 på dit valg med Mr. Greens odds boost.
 
Alt du skal gøre for at kunne få odds boost 10.00 på begge hold i El Clásico er:
 

  1. Klik ind på Mr. Greenn
  2. Opret en ny spillekonto
  3. Spil maks 30 kr. på enten Real eller Barca som vinder
  4. Hvis dit bet går hjem, bliver dit væddemål boostet til odds 10.00
  5. Der er herefter ingen omsætningskrav på eventuel gevinst

 

odds boost på real madrid fc barcelona mr green
© Mr. Green

 

Det absolut største opgør i spansk fodbold

Der lagt i ovnen til noget af et brag, når Real Madrid og Barcelona møder hinanden i La Liga-derbyet på Alfredo di Stefano Stadium lørdag. Selvom der stadig ikke er nogen tilskuere på lægterne til lørdagens El Clásico, har vi uden tvivl stadig et spændende opgør i vente. Den gode nyhed for hjemmeholdet er, at nøgleforsvarsspilleren Sergio Ramos er vendt tilbage til træningen forud for La Liga-braget. Eden Hazard og Dani Carvajal vurderes stadig som tvivlsomme til kampen.
 
Barca imponerede ikke just i deres sidste ligakamp, ​​men takket være Ousmane Dembeles sene mål besejrede de til sidst Valladolid på Camp Nou efter 90 lange minutter. Leo Messi formåede ikke at imponere synderligt i mandagens sammenstød, men han vil som altid udgøre en stor trussel mod Real Madrid-forsvaret. Fati, Neto og Coutinho forbliver på sidelinjen, mens Pique og Sergi Roberto muligvis kan nå at komme sig i tide til at møde Real Madrid lørdag. Den forrige udgave af El Clásico fandt sted på Camp Nou Stadium i oktober sidste år, hvor Real Madrid sejrede med stillingen 1-3.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
X Factor 2021 odds: Kæmpe odds guide
næste artikel
LeoVegas: Odds boost på Dortmund – Manchester City