onsedetting nyheder

Scor 2 freebets til England – Danmark med OnsideBetting

Fodboldfeberen raser i Danmark, hvor de danske drenge er klar til at møde England på Wembley i EM-semifinalen. I den anledning er OnsideBetting ude med hele to muligheder for at få freebets til England – Danmark og EM.

Se her hvordan du kan få de to freebets, vinde en Playstation 5 og se de forskellige EM odds på Danmark hos OnsideBetting i forbindelse med EM-semifinalen.

England - Danmark freebet EM 2020
© OnsideBetting

Spil på semifinalerne og få et live freebet

Den første måde hvorpå du kan få et freebet hos OnsideBetting, er ved, at du spiller på en eller begge EM-semifinalerne før kampstart.

Spiller du her for minimum 100 kr. til minimum odds 1.70, så giver OnsideBetting et live freebet til England – Danmark. Dette tilbud er gældende frem til og med onsdag den 7. juli kl. 21:00 – altså kampstart til kampen England – Danmark.

Dit live freebet er her kun gældende under kampen, så du skal huske at spille det i løbet af kampen. Vinder du på det, så udbetales nettogevinsten. Generelt kan du ikke benytte denne kampagne i forbindelse med øvrige tilbud fra OnsideBetting.

FÅ FREEBET TIL ENDLAND – DANMARK

Forudsig kampen og vind freebet og en PS5

Kan du forudsige fire ting fra EM-semifinalen mellem England og Danmark, så kan du vinde yderligere et 100 kr. freebet fra OnsideBetting, samtidig med at du deltager i en konkurrence om en Playstation 5.

For at få denne odds bonus skal du svare rigtigt på fire forudsigelser om kampen. Alle deltagere med fire rigtige får et freebet på 100 kr., som kan bruges på et valgfrit spil. Blandt alle spillerne med fire rigtige trækkes der efter EM-finalen lod om en Playstation 5.

OnsideBetting England – Danmark odds

Bookmakerne har England som favoritter i EM-semifinalen. Det har danske OnsideBetting også. Vi ser her på en række EM-odds på Danmark, så der skulle være chance for en gevinst, selv hvis EM-drømmen stopper på Wembley i semifinalen.

UdfaldOdds
Over 1,5 mål i kampen1.48
Danmark over 0,5 i 1. halvleg3.15
Over 8 hjørnespark i kampen1.68
Danmark over 3,5 hjørnespark1.71
Over 3,5 kort i kampen1.83
Der bliver scoret et selvmål i kampen7.00
Over 8,5 skud på mål1.95
Over 3,5 skud på mål af Danmark1.83
Over 3,5 offside i kampen1.86

Du kan se flere England – Danmark odds i vores optakt til kampen, hvor du også kan sammenligne oddsene fra de forskellige bookmakere og se vores spilforslag på kampen.

FÅ FREEBET TIL ENDLAND – DANMARK

Oddsene er opdateret tirsdag den 6. juli kl. 12:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Aktuelle tilbud

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Danmark slår England til odds 15
næste artikel
EM-finale: Italien - England optakt og oddssammenligning