onsedetting nyheder

Rusland – Danmark: Sådan får du et freebet

Du kan ikke sige EM odds uden også at sige afgørelsens time for Danmark, når det kommer til den sidste gruppekamp mod Rusland.

Her er det i ordets forstand vind eller forsvind for Danmark, der skal have en sejr for at holde liv i muligheden for at gå videre til ottendedelsfinalen. Til den afgørende kamp kan du få et freebet hos OnsideBetting.

Rusland - Danmark bonus
© Onsidebetting

Live freebet – Sådan får du det

Du kan op til kampstart score et live freebet på kampen hos OnsideBetting, hvis du spiller et prematch spil på minimum 50 kr. til minimum odds 1.70 på Rusland – Danmark.

Gør du det, så kvitterer OnsideBetting med et live freebet til dig, som skal bruges på den selvsamme kamp. Dit freebet kan bruges på et valgfrit væddemål her og er ikke underlagt hverken minimumsodds eller omsætningskrav.

Få dit freebet nu!

Vinder du på dit freebet, så udbetales nettogevinsten. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan anvende dit live freebet sammen med nogle af OnsideBettings odds boost.

Nye spillere får op til 500 kr.

For at du kan score dette freebet til den afgørende EM-kamp for Danmark, så kræver det selvfølgelig, at du allerede har en OnsideBetting-bruger.

Har du endnu ikke det, så kan du lige nu få op til 500 kr. i OnsideBetting velkomstbonus, når du opretter dig og foretager en indbetaling.

Her giver OnsideBetting 100 procent i indbetalingsmatch op til 500 kr., når du foretager din første indbetaling. Du skal huske at acceptere bonussen via pop-up-vinduet, efter du har lavet din første indbetaling.

Bonussen og indbetalingen skal efterfølgende omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før der kan foretages en udbetaling. Du har 60 dage til at indfri disse omsætningskrav.

Rusland – Danmark odds

Hvis du vil have freebettet fra OnsideBetting, så er der her en række oddsforslag til, hvad du kan spille, hvis du skal spille minimum odds 1.70 på kampen.

EM 2020
Rusland – DanmarkOdds
Rusland vinder4.95
Uafgjort4.30
Danmark vinder1.76
Over 2,5 mål1.95
Straffespark i kampen2.75
Danmark -12.95

En lille note til kampen er, at det blot er anden gang, at Danmark møder Rusland. Første kamp var i 2012, hvor Rusland vandt venskabskampen 2-0. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret mandag den 21. juni kl. 11:00.

Få din bonus nu!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green giver odds 15 på dansk sejr over Rusland
næste artikel
Sådan får du odds boost på Tjekkiet - England med Bwin