onsedetting nyheder

Wales – Danmark: Få et freebet hos OnsideBetting

Spændingen er i top, når de danske drenge løber på banen i Amsterdam til 1/8-finalen mod Wales. Skal spændingen have et ekstra hak op, så kan du lige nu få et live freebet til netop Wales – Danmark med OnsideBetting.

Se hvordan du scorer denne EM odds bonus til kampen her og se, hvordan du også kan spille med om endnu et freebet fra OnsideBetting og muligheden for at vinde en Playstation 5.

Onsidebetting live freebet Wales Danmark
© OnsideBetting

Live freebet til Wales – Danmark: Sådan gør du

Hvis du vil have denne betting bonus fra OnsideBetting, så skal du gøre følgende:

  • Log ind på din OnsideBetting-bruger eller opret dig
  • Spil et pre-match spil på minimum 50 kr. på Wales – Danmark
  • Det samlede odds på kuponen skal minimum være 1.70
  • Modtag et live freebet på 50 kr. til Wales – Danmark
FÅ FREEBET TIL WALES – DANMARK

Husk at dit live freebet kun er gældende til Wales – Danmark. Hvis du mangler spilforslag, så kan du læse mere om Wales – Danmark odds i vores Wales – Danmarks odds sammenligning her.

Vinder du på dit live freebet på Wales – Danmark, så udbetales nettogevinsten. Det vil sige, at freebetindsatsen fratrækkes i gevinsten. Gevinsten er ikke underlagt noget omsætningskrav. Du skal dog være opmærksom på, at ud ikke kan bruge dit freebet på de såkaldte specials, der er forhøjede odds.

Vind freebet og PS5

Live freebettet til Wales – Danmark er ikke det eneste freebet, som du kan få hos OnsideBetting i forbindelse med EM 2020. Du kan lige nu også få både et freebet og muligheden for at vinde en Playstation 5 hos OnsideBetting. Her skal du forudsige kampen mellem Wales og Danmark.

Rammer du seks rigtige, så får du et freebet på 100 kr. af OnsideBetting. Alle spillere med seks rigtige deltager efter EM-finalen i lodtrækningen om en Playstation 5. Du kan dermed score to freebets hos OnsideBetting lige nu i forbindelse med EM-ottendedelsfinalen mellem Wales og Danmark.

Kampagnen med at forudsige kampen og muligheden for at få et freebet og vinde en PS5 løber til og med lørdag den 26. juni kl. 18:00.

For at du kan spille med om begge freebets, kræver det, at du allerede har en OnsideBetting-bruger. Har du ikke det, så kan du lige nu få en OnsideBetting bonus på 100 procent op til 500 kr. Her matcher OnsideBetting din første indbetaling op til 500 kr. Bonussen og indbetalingen skal efterfølgende omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonuspengene kan udbetales. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

FÅ FREEBET TIL WALES – DANMARK

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Wales – Danmark: 500 kr. risikofrit spil med Mr. Green
næste artikel
EM 2020: Odds og optakt til Belgien - Portugal med Bet365