nyheder

EM FINALE 2016: Betfair giver odds 10,00 på vinderen!

Søndag den 10. juni 2016 skal den endelig afgøres hvem der skal lade sig kåre som Europamester i fodbold 2016. Finalemodstanderne hedder Frankrig og Portugal – og lad det være sagt med det samme: Det er værtsnationen, Frankrig der over en bred kam regnes som favoritter til, at løbe med titlen i turneringen. Så meget desto mere fantastisk er derfor også Betfairs store odds boost til alle nye kunder – du kan få helt op til odds 10,00 på dit vinder odds på kampen. Læs meget mere lige herunder!
 
Frankrig har præsteret som det kræsne hjemmebanepublikum havde håbet og står nu endnu engang i finalen i en stor slutrunde på hjemmebane. Traditionelt set er franskmændene ikke nemme at håndtere på hjemmebane og spørgsmålet er derfor, om de søndag den 10. juni tager stikket hjemme foran et stopfyldt Stade De France i Paris? Kan Portugal med superstjernen Christiano Ronaldo i spidsen byde hjemmebanefavoritterne op til dans?
 

faa utroligt odds boost paa em finalen 2016 hos betfair
© Betfair

 
Hos Betfair bydes alle nye kunder lige nu velkommen med et virkelig flot odds boost på den store EM 2016 finale. Hvis du tror på, at Frankrig lever op til favoriteværdigheden, så kan du få fine odds 6,00 mens en sejr til de portugisiske ”underdogs” vil give dig ekstremt flotte odds 10,00. Uanset hvem du tror på kan du altså virkelig vinde store præmier som ny Betfair kunde. Betfairs og de andre danske odds bookmakeres tilbud kan du læse meget mere om i vores store odds bookmaker bonus sammenligning!
 

Sådan får du odds boost på EM finalen 2016 hos Betfair:

  1. Opret din nye Betfair konto via billedet ovenfor – brug promokoden ZFBJIY!
  2. Placer herefter dit allerførste væddemål på vinderen og kampen!
  3. Få dit odds boost så snart kampen er afgjort!

 

Opret dig i dag med store Betfair bonus!

Betfair tilbyder desuden alle nye kunder muligheden for, at modtage den særdeles gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Der er altså lagt i ovnen til gyldne muligheder for, at vinde vanvittigt mange penge hos en af verdens absolut mest populære odds bookmakere, Betfair.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 10,00 på Frankrig-Tyskland ved EM 2016 hos 888Sport!
næste artikel
Betfair tilbyder: Få odds 4,00 på sejr til FCK i Europa League kvalifikationen!