nyheder

Få 100 kr. Gratis Til EM Håndbold 2016

Danmark susede igennem det indledende gruppespil og tog maksimum point med til mellemrunden i EM håndbold slutrunden i Polen. På søndag går det løs igen, men allerede nu kan du få et gratis væddemål på 100 kr. fra bookmakeren NordicBet.
 

NordicBet 100 kr. Gratis Væddemål © NordicBet

 
Alt hvad du skal gøre for at få fingrene i NordicBet’s gratis bet på 100 kr. er at have en NordicBet konto, så skal du blot vælge dit 100 kr. freebet i din spillekupon når du har valgt den eller de håndboldkampe, du ønsker at spille på.
 
Der er intet kvalificerende væddemål for at få denne NordicBet bonus, og du kan vælge at spille på single eller kombinationsvæddemål, så længe det er på en håndboldkamp fra EM i Polen. For at få eventuel gevinst udbetalt fra dit NordicBet freebet til EM i Håndbold, så skal både gevinst og freebet omsættes én gang til odds 1.80 indenfor 14 dage.
 

1000 kr. venter til nye kunder

Det 100 kr. gratis væddemål til håndbold gælder kun for danske odds spillere. Det samme gør sig gældende for NordicBet’s velkomstbonus på 1000 kr. For at få en sign-up bonus hos NordicBet skal du have bopæl i Danmark, være 18 år eller mere og åbne din første betting konto hos NordicBet. Hvis du kan nikke genkendende til alle tre ting, så belønner NordicBet dig med en 100 % bonus på første indbetaling.
 

Håndboldkampe på EM-programmet

Anden runde af EM 2016 i håndbold starter torsdag den 21. Januar, og her spiller samtlige hold tre kampe mere. Danmark fik 4 point med over til mellemrunden og skal dyste imod Spanien, Tyskland, Sverige samt de tidligere gruppemodstandere Rusland og Ungarn om at nå videre til semifinalerne, som spilles fredag den 29. Januar.
 
Held og lykke med din håndbold væddemål.

Om forfatteren

forrige artikel
Australia Open: Få 50 kr. i bonus hverdag
næste artikel
200 kr. Freebet til Arsenal – Chelsea