nyheder

EM 2020: England – Danmark odds sammenligning

Vi gjorde det! Danmark er i en EM semifinale for første gang siden triumfen i ’92.

Wembley Stadium er onsdag vært for en pulserende EM 2020-semifinale, når England byder de danske drenge velkommen til hovedstaden i kampen om en plads i sommerens finale. The Three Lions slog Ukraine med 4-0 for at komme blandt de sidste fire, mens Danmark slog Tjekkiet med 2-1 i kvartfinalen, og enten Italien eller Spanien venter på sejrherrerne i den store turnering den 11. juli. Vi har sat os for at finde de bedste odds, EM 2020 bonus og komme med bud på startopstilling til opgøret. Så læs endelig videre!

em 2020 semifinale england danmark odds
© bonus-betting.dk

Optakt til England – Danmark

Gareth Southgates England har inspireret en hel nation. 25 år efter sit straffespark ved EM ’96, som han sikkert er træt af at høre om, har den 50-årige mand ført Three Lions til semifinalerne i en stor turnering igen, efter at han er kommet så tæt på, men alligevel så langt fra i Rusland 2018.

Efter at have bestået deres hårdeste test mod Tyskland med bravur rejste England væk fra de hjemlige rammer på Wembley for at tage imod et ukrainsk hold, der var meget heldige med overhovedet at være i knockoutrunderne til at begynde med, men ikke engang de mest glødende tilhængere kunne have forudset Three Lions’ dominans i Rom.

Southgates problemer med at få det bedste ud af et stærkt angrebspensum har været til at få øje på, men Englands tæsk mod Ukraine repræsenterede også deres største sejrsmargin nogensinde i en knockoutkamp i en stor turnering, så Danmark skal virkelig være på vagt for de engelske offensive kræfter.

Vi skal stadig ikke hjem

Det, der startede som en skrækturnering, er siden blevet til en drømmeslutrunde for Danmark, som uden tvivl må gøre Christian Eriksen ekstremt stolt. Man kan kun forestille sig det strålende smil på Inter Milan-playmakeren, når han er vidne til, at hans holdkammerater forsøger at skrive historie, selv om der ikke er nogen tvivl om, at hans holdkammerater desperat ville ønske, at han stadig var på banen med dem.

Ikke desto mindre har Kasper Hjulmand og co. klaret sig langt bedre, end nogen kunne have forestillet sig efter at have været vidne til de rystende scener, som fyldte så meget på den første kampdag, og de fulgte op på deres rundbarbering af Wales i ottendedelsfinalen med en 2-1-succes over tjekkerne i kvartfinalen.

Thomas Delaneys hovedstød gik forud for en afslutning af Kasper Dolberg, der kom via turneringens assist fra magiske Joakim Mæhle, og selv om tjekkernes hovedrolle Patrik Schick fik reduceret fire minutter efter halvlegen, trak danskerne sig igennem og gik videre til semifinalen for første gang siden 1992. Vi drømmer stort, og det er af god grund!

England – Danmark odds sammenligning

England – Danmark
Bet365 BonusBetfair BonusComeOn! BonusUnibet Bonus
England vinder1.721.651.741.75
Uafgjort3.603.503.753.70
Danmark vinder5.255.005.505.45
England går videre1.331.291.35
Danmark går videre3.253.503.30
Over 2,5 mål2.302.302.302.33
Under 2,5 mål1.611.551.641.62
Kane scorer2.052.102.202.38
Dolberg scorer4.504.404.205.30
Oddsene er opdateret fredag den 6. juli kl. 09.30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Startopstillinger og betting tip

At undervurdere en nation af Danmarks kaliber ville næsten helt sikkert blive fatalt for England, som skal forberede sig på en opslidende aften med fodbold mod et hold, der tør drømme lige så meget som de selv.

Mens vi forventer, at Southgates faste forsvar endelig bliver brudt ved EM 2020 – samt at danskerne har energi nok i tanken til at tage kampen til forlænget spilletid – burde Englands offensive muligheder fra bænken være det der i sidste ende kan gøre at “it is coming home”, men vi vil kæmpe alt hvad vi kan for at sørge for, at pokalen kommer hjem til Danmark! Vores bedste bud er, at kampen ender i forlænget spilletid, hvor alt kan ske! Derfor vil vi tippe en uafgjort efter de 90 minutter, og hos ComeOn kan du få det bet til 3.75. Har du en gældende betting bonus, kan den med fordel bruges her.

Et frækt bet vil altid være, at Kasper Dolberg scorer når som helst i kampen. Tror du, at den iskolde silkeborggenser igen er at finde på måltavlen, så skal du sætte dine penge hos Unibet der giver 5.30 på det bet.

Herunder får de vores bedste bud på, hvordan de to nationer stiller op til semifinalen på Wembley.

England: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Saka, Mount, Sterling; Kane

Danmark: Schmeichel; Christensen, Kjær, Vestergaard; Stryger, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Kom så Danmark!

Aktuelle tilbud

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
EM 2020: Odds og optakt til Italien – Spanien med Bet365
næste artikel
Sådan får du freebet til England - Danmark med ComeOn!