England Tyskland Mr Green Promo

Mr. Green: England slår Tyskland til odds 10

Der venter et opgør med historiske dimensioner og en af de helt store kampe, når man ser på EM-favoritter odds, når England og Tyskland mødes i 1/8-finalen.

England er her favoritter til odds 2.55 hos Mr. Green, men hvis oddset er for lavt for dig, så har du mulighed for at få odds 10.00 på en engelsk sejr med Mr. Green, der er ude med en særlig Mr Green bonus.  

England-Tyskland odds 10.0  Mr Green
© Mr. Green

Sådan får du odds 10 på England

Mr. Green er ude med et odds boost på England i kvartfinalen mod Tyskland til nye spillere, som kan få det forhøjede odds på engelsk sejr ved at gøre følgende:  

  • Klik dig ind på Mr. Green via linket herunder
  • Tilmeld dig hos Mr. Green
  • Foretag en indbetaling og spil op til 50 kr. på at England vinder kampen

Vinder England – altså i ordinær spilletid, så booster Mr. Green oddset, der i skrivende stund er på 2.55, til odds 10.00 og udbetaler din gevinst kontant og uden omsætningskrav.

Tager du imod dette tilbud fra Mr. Green, så skal du huske, at du ikke må anvende cash out-funktionen, da det dermed diskvalificerer spillet.

Tilbuddet er gældende til og med den 29. juni kl. 18:00 – altså til kampstart. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.  

Historisk drama i vente

Der venter endnu et kapitel i historien om de legendariske opgør i slutrunderne mellem England og Tyskland, der blandt andet tæller VM-finalen på Wembley, hvor 1/8-finalen også spilles, straffesparksdramaerne fra VM i 1990 og EM i 1996, hvor Tyskland sendte England ud i EM-semifinalen på Wembley.

Seneste møde i en slutrunde var ved VM i 2010, hvor Tyskland vandt 4-1 i 1/8-finalen.   Der er unægtelig mange englændere, der har sat en betting bonus på, at ”it’s coming home”, især nu hvor finalen spilles på Wembley.

Ser vi på dette EM og historikken i de seneste møder, hvad siger statistikken så? I de seneste 10 indbyrdes møder er det blevet til fire engelske sejre, en uafgjort og fem sejre til Tyskland.

Udfordringen for England er, at det som regel er Tyskland, der løber med sejrene, når det gælder slutrunderne.   Med Wembley som ramme er England favoritter, men ingen af de to mandskaber har været velkørende og stærkt spillende i gruppespillet. England har her manglet mål, mens Tyskland har manglet at lukke af for dem.

Netop den tyske defensiv kan blive det, der sikrer England den sejr, der kan give dig en gevinst på odds 10.00 hos Mr. Green.

Oddsene er opdateret mandag den 28. juni kl. 10:30.  

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få et freebet til 1/4-finalerne med Cashpoint
næste artikel
EM 2020: Tjekkiet - Danmark odds sammenligning