nyheder

100% bonus + gevinst x2 hos 888sport!

888sport.dk har lanceret fantastik tilbud til kampen mellem FC København og Atletico Madrid! 888sport, en bookmaker som vi anbefaler med glæde, giver dobbelt up i form af en odds bonus til nævnte Europa League kamp på torsdag. Bookmakeren er kendt for at give rigtige gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, i denne omgang gælder det dog alle nye kunder. Hvis du opretter dig som ny kunde har du mulighed for at score dobbelt gevinst og som fantastik bonus derudover 100% 888sport velkomstbonus!
 

Dobbelt gevinst + velkomstbonus FC København Atletico Madrid
© 888sport

 

Europa League bonus

En kamp som næsten ser ud til at være umuligt for de danske mestre. Ingen mindre end Atletico Madrid venter på torsdag i Europa League! Spanierne som er en af de største bejlere til at vinde tuneringen og det er et lille fodboldmirakel, løverne skal jagte i de to kommende kampe!
 
Spil på Europa League og få dobbelt up på dine gevinster. Opret en konto hos 888sport.dk og sats op til 100 DKK på f.eks. Europa League kampen mellem FCK og Atletico som dit allerførste væddemål. Vinder dit væddemål fordobler 888sport din gevinst i rigtige penge! Dette er et fantastiktilbud som du helt klar burde se nærmere på lige meget om du holder med FCK eller ej. Opret i dag og gå ikke glip af denne bookmaker bonus!
 
Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Europa League som dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

 

Bonus eksempel x2 888sport
© 888sport

 

 

Som ny kunde får du også fordoblet dit første indskud med 888 velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.
 

Få derudover 100% som velkomstbonus!

Tror du at 888sport bliver din ny bookmaker? Se nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

 

forrige artikel
Utroligt tilbud hos betfair! Odds 25.0 på Euro League!
næste artikel
Spil vinter OL 2018 hos Unibet!