nyheder

Spil europæisk topfodbold hos bet365

Champions League er gået i gang og vi har kunne glæde os over et hav af mål i første runde. Topholdene Chelsea, Paris og City scorede alle mere end 4:0 mål i deres første kampe i UEFA Champions League. Især Chelsea London og Paris Saint-Germain har vist sig i fremragende form selvom modstanderne kun var Qarabag Agdam og Celtic Glasgow. Runde to starter på tirsdag når Real Madrid gæster Borussia Dortmund. Hjemmeholdet som har vist sig i fremragende form i den tyske Bundesliga tager imod Zidanes mandskab som på det sidste ikke kunne leve op til forventninger. Spændingen vil være i tops på en udsolgt Signal Iduna Park og vi kan glæde os til mange mål. På onsdag følger årets første top opgør når to af denne sæsonens favoritter tager imod hinanden. Bayern München rejser mod Paris for at stille op mod Neymar og M´bappe. Spil hos bet365 på de nævnte og alle øvrige kampe fra Champions League, Europa League alle de andre store europæiske ligaer.

 
Hos Bet365 kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga eller den tyske Bundesliga.

 

Bet365 Champions League tilbud
© Bet365

 

Topfodbold hos bet365

Spil hos bet365 og øge spændingen yderligere hos én af Danmarks populæreste bookmaker. Gå ikke glip af dette tilbud og scor op til 100% ekstra til al europæisk topfodbold fra både Champions League, Europa Leauge, Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen. Bet365 som har etableret sig som en meget troværdig og seriøs bookmaker lancere jævnligt tilbud til nye og eksisterende kunder. Har du overvejet at oprette bruger hos bet365? Se på vores hjemmeside og sammenlign hvem der mon er dit personligt bedste valg. Udover mange gode tilbud, er bet365 kendt for et stort udvalg af odds på før-kamp og live. Derudover er bookmakeren særlig stærkt hvis det gælder live-billeder fra sportsbegivenheder verden rundt.
 

Få op til 100% mere på dine akkumulatorer

Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga eller UEFA Champions League og Europa League.
 
Placér en før-kampakkumulator på tre eller flere valg på markederne Fuldtid – Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra ovenstående turneringer, og hvis du er succesfuld, tilføjer vi følgende ekstra andele til dine returbeløb:

 

Spiltype Ekstra
Tripler 5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 10% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 30% Bonus
8-linger 40% Bonus
9-linger 50% Bonus
10-linger 60% Bonus
11-linger 70% Bonus
12-linger 80% Bonus
13-linger 90% Bonus
14-linger og opefter 100% Bonus

 

 

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode bookmaker bonus til både nye og eksisterende kunder. Som nok verdens mest foretrukne spilleside med uforlignelig liveoddstjenster har Bet365 kunne skabe et unikt oplevelse for deres kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 bonus som er på op til 1000 DKK. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 DKK. Som bonus streamer bet365 mere end 60.000 sportbegivenheder hvert år som øger spændningen og er grunden til at vi kan kalde bookmakeren som en af de bedste.

forrige artikel
888sport.dk: Spil sikkert på NFL og NBA få 250 DKK retur
næste artikel
Gratis LiveBet – spil Champions League hos Nordicbet