bwin nyheder

Sådan får du odds boost på Everton – Liverpool

Sæsonens første Merseyside derby står for døren, når Everton tager imod Liverpool i et opgør, som begge klubber meget gerne skal vinde.

Få både optakt, spilforslag og se ikke mindst hvordan du kan få et oddsboost til Everton – Liverpool med Bwin her.

Bwin odds boost fodbold odds Everton - Liverpool optakt
©Bwin

Everton – Liverpool optakt

Liverpool har faktisk revanche til gode, når det gælder sæsonens første Merseyside derby. Everton trak det længste strå og vandt 2-0 på Anfield Road i det sidste møde.

Formkurven peger dog i hver sin retning for de to klubber i denne sæson, hvor Liverpool kæmper med om mesterskabet med de forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea og de forsvarende mestre fra Manchester City.

Everton, ja, dem er der næppe nogen, der sætter en formue på via de mange odds apps i forhold til at vinde ligaen.

Everton kæmper for at få afstand til nedrykningsstregen, hvor de forud for mødet med naboerne har seks point ned til klubberne under stregen.

Oddsene hos Bwin viser også, at Liverpool er store favoritter til kampen.

1X2
7.255.001.39
Bwin odds opdateret tirsdag den 30. november kl. 20:30

Sådan får du et odds boost

Hvis du gerne vil have et odds boost, som du kan anvende sammen med en velkomstbonus, så har du chancen hos Bwin i forbindelse med Everton – Liverpool.

Bwin er endnu engang ude med et forhøjet odds på en fodboldkamp. Denne gang giver Bwin et oddsboost på et ganske spændende spil på Liverpool:

Liverpool er foran ved pausen og vinder kampen – odds 2.30

Her er oddset boostet fra 2.05 til 2.30. Bwin har også endnu et oddsboost ude, hvor Liverpool er en del af oddset. Her er der tale om en kombination med Liverpool, PSG og Real Madrid til at vinde. Gør de tre klubber det, så får du odds 3.20 fremfor ellers odds 2.80.

De forhøjede odds fra Bwin kan spilles af både nye og eksisterende spillere. Som ny spiller hos Bwin kan du lige nu få en Bwin velkomstbonus i form af et risikofrit spil (op til 500 kr betting bonus).

Everton – Liverpool spilforslag

Bwin har, lige som de øvrige bookmakere, Liverpool som markante favoritter, også selvom Everton lidt overraskende vandt det seneste Merseyside derby.

Bwins odds boost frister i den grad her, hvis der skal vælges et spilforslag. Vil man have et alternativ dertil, så vil spilforslaget herfra være via Bwins byg et bet, hvor du kan kombinere en Liverpool-sejr med over 2,5 mål i kampen til odds 1.85.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Femte Runde: Spil risikofrit på CL, EL og ECL med Mr. Green
næste artikel
Få odds 4.00 på Danmark mod Tunesien