nyheder

Få 100 kr. Freebet til Superligaen

NordicBet erkender at sæsonen lakker imod ende, så benyt chancen til at få en ekstra 100 kr. freebet til sidste runde i Superligaen. Spil 100 kr. på søndagens runde i Superligaen, og få et gratis spil til sidste Superligarunde, der spilles den 7. Juni.
 

NordicBet Freebet Bonus
© NordicBet

 

Velkomstbonus hos NordicBet

NordicBets freebet bonus til Superligaen er forbeholdt spillere, som i forvejen har en NordicBet konto. Hvis du endnu ikke har en konto hos NordicBet kan du gøre brug af en 1000 kr. velkomstbonus. NordicBet giver 1000 kr. i sign-up bonus til nye kunder, som er over 18 år og fra Danmark.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. Velkomstbonus.
 

Bet 1 get 1 – NordicBet Superliga Bonus

NordicBet’s bonus til Superligaen er gangske simpel. Du skal tilmelde dig kampagnen på NordicBets hjemmeside. Derefter skal du spille 100 kr. på et single væddemål på 1 X 2 inden kampen i denne weekends Superligarunde. Herefter modtager du et freebet til en tilsvarende værdi på 100 kr. Enhver gevinst fra freebet skal gennemspilles én gang til odds 1.80. Freebet er kun aktivt indtil den 7. Juni kl. 16.00.
 

Sidste Spænding i Superligaen

Superligaen lakker imod ende, og de fleste pladser er mere eller mindre sat på plads. Den eneste spænding der mangler er den sidste nedrykningsplads, hvor FC Vestsjælland har fire point op til Esbjerg. Der er således lagt op til et brag af en kamp i det vestjyske på søndag, hvor Esbjerg med uafgjort eller sejr endegyldigt kan sætte tabelen på plads og sikre sig overlevelse i Superligaen.
 
Spil på en af følgende kampe hos NordicBet søndag d. 31. Maj kl. 16.00.

  • Esbjerg fb – FC Vestsjælland
  • Randers FC – Brøndby IF
  • Hobro – OB
  • SønderjyskE – FC København
  • FC Nordsjælland – FC Midtjylland
  • Silkeborg – Aab

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. risikofrit spil på FA Cup finalen
næste artikel
250 kr. Bonus til Champions League Finalen