nyheder

Få 300 % sign-up bonus hos Betfair

Hos Betfair kan du via bonuskoden ZDK108 få en eksklusiv sign-up bonus på hele 300 %. Åben en Betfair konto i dag, spil for 100 kr. på oddset og få 300 kr. i gratis, risikofrie spil. Du skal være over 18, ny spiller og have bopæl i Danmark for at gøre brug af Betfairs velkomstbonus.
 

Betfair bonus til nye kunder

Bookmakeren Betfair byder nye kunder velkommen til deres sportsbook med en 300 % odds bonus. For at modtage Betfairs velkomstbonus skal du dog svarer ja på nedenstående spørgsmål:

  • Er du over 18 år?
  • Har du bopæl i Danmark?
  • Du er ikke eksisterende eller tidligere kontoindehaver hos Betfair?

Hvis du kan nikke ja til disse tre spørgsmål, så er du berettiget til Betfairs velkomstbonus på 300 kr.
 

Betfair 300 % odds bonus
© Betfair

 

Sådan får du Betfairs startbonus

Først skal du åbne en konto, dernæst indtaster du Betfairs bonuskode ZDK108 og til sidst overfører du penge til din nye konto. Nu er du klar til at spille på oddset hos Betfair. For at få selve odds bonussen skal du nu spille for 100 kr. på et hvilket som helst væddemål på deres sportsbook, så længe oddset er over 1.20. Herefter overfører Betfair automatisk 3 x 100 kr. i freebet tokens.
 
Følg disse tre trin til din Betfair bonus

  1. Åben en Betfair konto via bonuskoden ZDK108
  2. Sæt et væddemål for 100 kr. på odds 1.20 eller derover
  3. Så modtager du 3 x 100 kr. freebet tokens

Betfair 300 kr. bonus

 

Betfair Freebet tokens – sådan bruger du dem:

Når dit kvalificerende væddemål er accepteret, så vil Betfair kvitterer med 3 stk. Freebet tokens, som hver er 100 kr. værd. Du kan se disse under ”Min konto” og fanebladet ”Mine risikofrie spil”. Når du vil bruge en freebet token, så vælger du bare dine bets som sædvanligt, men ved ”betaling” vælger du at benytte en freebet token.
 
Hver token er på præcis 100 kr. og kan ikke deles op i mindre. Du har 30 dage til at benytte Betfairs risikofries bets og disse tokens skal benyttes på væddemål med odds 1.20 eller mere for at være gyldige.
 

1000 kr. Freebet Token

Betfair har også en anden velkomstbonus til nye kunder, der åbner en sportsbook konto. Du kan nemlig også vælge at få ét freebet, i stedet for tre. Dette freebet matcher værdien af dit første bet og kan være helt op til 1000 kr. Læs mere om Betfairs 1000 kr. freebet velkomstbonus her.

Om forfatteren

forrige artikel
250 kr. gratis live bet til Bayern M. – Arsenal
næste artikel
Få de højeste odds til BIF – FCK