nyheder

FA Cup-finale: Få odds 10 på begge hold

FA Cuppen ender i London – det får du næppe odds 1.01 på. Men du kan derimod få derimod hele odds 10.00 i startbonus hos Mr. Green, når Arsenal og Chelsea mødes i årets FA Cup-finale på Wembley.
 

Vælg din vinder til odds 10


Når du spiller mobil betting, kan du opleve, at du kan få et odds boost på det ene af holdene. Her har Mr. Green rystet posen, så alle nye Mr. Green-spillere lige nu kan vælge mellem at få odds 10.00 på Arsenal eller odds 10.00 på Chelsea som deres Mr Green bonus.
 
Det er, uden at overdrive, noget højere odds, end hvad vi ellers kan finde på markedet på de to London-klubber i FA Cup-finalen.
 
Bonussen er målrettet de spillere, der ikke allerede har en Mr. Green-konto – og som gerne vil spille på FA Cup-finalen.
 

FA Cup odds bonus
© Mr. Green

 

Sådan får du odds 10 på FA Cup-finalen


Hvis du gerne vil have fingrene i denne Mr. Green bonus, så skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Mr. Green
  2. Opret en spillekonto
  3. Foretag en indbetaling
  4. Spil op til 50 kr. på Arsenal eller Chelsea til at vinde kampen

 
Hvis du rammer den rigtige vinder, så booster Mr. Green din gevinst, så du i stedet for at få pengene 2.10 eller 3.50 gange igen, så får du pengene 10 gange igen, hvis heholdsvis Chelsea eller Arsenal vinder – og du har ramt den rigtige vinder.
 
Din gevinst udbetales efterfølgende kontant og uden omsætningskrav, hvilket betyder, at du kan anmode om at få din gevinst udbetalt med det samme.
 

 

Chelsea er favoritter i finalen


Chelsea går ind til kampen som favoritter. Begge hold har op til finalen vist ganske gode takter, især ved at slå de to Manchester-klubber ud i semifinalerne.
Mens Willian og Kante er tvivlsomme for Chelsea, så går Arsenal ind til kampen med en række skader.
 
Det seneste indbyrdes opgør mellem de to London-rivaler endte 2-2. Faktisk er dem ud af de seneste opgør mellem Arsenal og Chelsea endt uafgjort efter 90 minutters spil, mens de resterende er endt med tre sejre til Chelsea og to til Arsenal.
 
En FA Cup-titel vil uden tvivl redde sæsonen for Arsenal og sikre dem deltagelse i europæisk fodbold i den kommende sæson. Man behøver ikke tjekke de forskellige oddssider ud for at vide, at Chelsea er sikret europæiske kampe i den kommende sæson, men en FA Cup-titel vil sætte prikken over i’et på den fantastiske debutsæson Frank Lampard har haft som træner for sin hjerteklub. Men det er langt fra noget gratis free bet for Chelsea, det er helt sikkert.
 
Oddsene er opdateret fredag den 31. juli kl 13:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
NBA er tilbage – Sådan scorer du profit boosts på NBA
næste artikel
City odds boost: Odds 2.00 på at ManCity slår Real Madrid ud