nyheder

Få de højeste odds til BIF – FCK

Søndag kl. 18.00 står der igen New Firm på programmet, og som altid er der massere af spænding i vente når Superligaens største rivaler Brøndby og FC København tørner sammen. Du kan gøre din Superliga søndag en anelse mere indbringende ved at sætte dine væddemål hos Scandic Bookmakers, som garanterer det højeste odds på Brøndby – FCK.
 

Scandic Bookmakers garanterer højeste odds i Superligaen

I hele 2015 har den skandinaviske bookmaker Scandic Bookmakers gjort sit for at sikre underholdningen til Superliga fans og odds spillere. De garanterer nemlig at du får de højeste odds i hele Danmark.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus på Superligaen
© Scandic Bookmakers

 
Alt hvad du skal gøre for at få markedets bedste odds på Brøndby – FC København er at spille på 1X2 inden kampstart, og hvis en anden bookmaker har et bedre odds, så får du differencen udbetalt som en odds bonus fra Scandic Bookmakers. Kun single væddemål på 1X2 er gældende, og den maksimale odds bonus er 1000 kr.
 

750 kr. velkomstbonus

Hvis du endnu ikke er kunde hos Scandic Bookmakers kan du også gøre brug af en velkomstbonus på hele 750 kr. Scandic matcher dit første indskud med en 100 % indbetalingsbonus. Læs mere og få Scandic Bookmakers velkomstbonus her.
 

To hold i top-form

Det er to brandvarme mandskaber, som søndag skal dyste om titlen som hovedstadens bedste klub. Brøndby har vundet de sidste tre kampe i streg og kan med en sejr på søndag halvere forspringet til FCK som indtager førstepladsen. Superligaens øjeblikkelige førerhold FC København kommer dog også med en rigtige stærk stime af resultater, hvor de har vundet de sidste 4 kampe.
 
Klik på linket her, hvis du er interesseret i at se hvad andre bookmakere tilbyder af odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Få 300 % sign-up bonus hos Betfair
næste artikel
Vind to billetter til Sverige – Danmark