nyheder

Få den perfekte start hos Betsafe.dk

Kom godt i gang hos Betsafe hvis du opretter dig i dag. Den populære bookmaker giver dig op til hele 2000 DKK i startbonus hvis du opretter dig som ny kunde. Betsafe er kendt for at have de bedste odds på markedet og et kæmpe udvalg af livebets. Opretter du bruger i dag fordobler Betsafe dit første indskud.

 
Det er meget enkelt for at få velkomstbonussen. Opret dig på hjemmesiden, lav din første indbetaling på mindst 100 DKK og få op til 2000 DKK i bonus. Bonussen er kun tilgængelig for alle nye kunder fra Danmark der åbner konto via hjemmesiden betsafe.dk. Det er meget vigtigt at du aktiver din bookmaker bonus enden du sætter dit første spil. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt du ikke overholder omsætningskravene. Omsætningskravene er dog meget simpelt og absolut i orden. Bonusbeløbet skal omsættes 6 gange på hvilket som helst odds med et minimum odds på 1.5 eller højere.

 

Betsafe velkomstbonus
© Betsafe

 

2.000 DKK Betsafe velkomstbonus

Følgende point giver anleding til at Betsafe.dk skal blive dit første valg hvis det gælder din ny bookmaker.

  • 100% velkomstbonus op til 2000 DKK.
  • Bonussen skal kun gennemspilles 6 gange til en minimum odds på 1.50.
  • Du har hele 60 dage tid til at gennemspille din bonus.

Alt i alt er Betfair en meget godt valg hvis det gælder bookmaker i Danmark. Markeds bedste odds, kæmpe udvalg af sportsgrene og mange underholdene og gode live bet tilbud.

 
2000 DKK som Betsafe velkomstbonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

 
Husk at du her på siden kan finde alle yderligere tilbud og sammenligne dem meget enkelt på et blik.

forrige artikel
Betfair.dk: Eksklusiv tilbud til denne weekends Superliga kampe
næste artikel
888sport: Mega odds til ottendedelsfinalerne i Champions League