nyheder

Få en bonus til hver kamp i French Open!

Betsafe laver et serve-es med deres French Open 2015 bonus til oddset. Spil på vinderen af turneringen, og hver gang dit valg vinder en kamp, så får du en gratis bonus på 25 kr. Sats på vinderen, og hvis han eller hun går hele vejen, så får du 200 kr. i gratis odds bonus!
 

Betsafe French Open Bonus
© Betsafe

 
Betsafes bonus til French Open er forbeholdt eksisterende kunder, men hvis du åbner en konto i dag, så kan du stadig når at spille med hos Betsafe. Nye kunder fra Danmark, som er over 18 år, får oven i købet en velkomstbonus til en værdi af 1000 kr. Betsafe matcher ens første indskud med 100 % ved sign-op og indbetaling.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. odds bonus!
 

Sådan får du en French Open bonus

Betsafe bonussen til French Open 2015 er ret simpel. Du skal spille på vinderen af French Open – inden turneringen begynder den 24. Maj. – og hver gang den person vinder en kamp modtager du en bonus på 25 kr. Minimumindsatsen er 200 kr. per væddemål, og der skal spilles på ’vinder-markedet’ (outwright winner).
 
Du skal tilmelde dig kampagnen på Betsafes hjemmeside, og enhver bonus vil blive udbetalt indenfor 72 timer, og derefter har man 21 dage til at gennemspille bonusbeløbet 1 x til odds 1.50 eller derover for at få den udbetalt.
 

Find den bedste French Open bonus her!

Hvis du er på jagt efter yderligere bonusser til French Open, så har vi samlet bookmakernes bedste odds bonusser til spil på de mange tennis kampe på Roland Garros.
 
Se bookmakernes bonus til French Open 2015.

Om forfatteren

forrige artikel
Akkumulator Bonus til Tennis
næste artikel
Gratis Live Bet på French Open