nyheder

Få super odds på FCK [5.00] – Brøndby [7.00]

Unibet varmer op til FCK – Brøndby med lidt af en vild odds bonus til både nye og eksisterende kunder. Når The New Firm fløjtes i gang på søndag kan du øge spændingen med super høje odds på både FC København og Brøndby. Så hvis du endnu ikke har en Unibet konto, så er det en god anledning.
 

Unibet FCK-Brøndby Bonus
© Unibet

 
En anden god anledning til at åbne en konto hos Unibet er, at de giver 1000 kr. i velkomstbonus. Man skal blot åbne en konto, og så giver Unibet 100 % bonus på det første indskud.
 

FC København – Brøndby odds bonus

Spil 100 kr. på søndagens storkamp i Superligaen mellem FCK og Brøndby og få boostet dine odds til 5.00 for en FCK sejr & 7.00, hvis Brøndby vinder. For at få fingrene i de høje odds skal du tilmelde dig kampagnen, og differencen på det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en odds bonus.
 
Sign-up hos Unibet og få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Eksempel på Unibets odds bonus

Unibets forhøjede odds på FCK – Brøndby gælder kun for bets på 100 kr., og hvis du vinder på oddset, så får du det normale odds udbetalt med det samme og differencen udbetales som en odds bonus. Så hvis du f.eks. spiller 100 kr. på FCK og vinder til et normalt odds på 1.75, så får du udbetalt 175 kr. med det samme, og de resterende 225 kommer som en odds bonus. En odds bonus hos Unibet skal gennemspilles 5 gange til minimum odds 1.40, før den kan hæves.
 
Brøndby tabte i ugens løb i Pokalturneringen, og sædet virker varmt under Thomas Frank. Thomas Franks gamle kollega og ven Kasper Hjulmand nævnes som kandidat til at overtage i Brøndby – se kandidaterne og oddsene for ny træner i Brøndby.
 
Unibet giver desuden 50 kr. tilbage for enhver odds-kupon på Superligaen, som ikke går hjem – ligegyldig hvilken bookmaker du spiller hos. Se mere om Unibet’s vinderkupon kampagne!

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers freebet på FCK – BIF
næste artikel
Super Odds på Champions League