nyheder

Få din Julebonus hos Cashpoint

Du har knoklet hårdt hele året, men igen i år har firmaet valgt at droppe julebonussen. ’Det er trænge tider’, siger de på direktionsgangene. Men bare rolig, bookmakeren Cashpoint er i det gavmilde hjørne og giver en julebonus i form af 100% fordobling af første indskud, når du åbner en betting konto på cashpoint.dk.
 

1000 kr. Velkomstbonus hos Cashpoint

Cashpoint kom på det danske marked i 2013, og den tyske bookmaker kan prale med nogle af de højeste odds på de store fodboldligaer. Så hvis du ønsker en odds bonus, når nu chefen igen i år ikke giver julebonus, så er Cashpoints 1000 kr. velkomstbonus et godt udgangspunkt.
 

Cashpoint odds bonus
© Cashpoint velkomstbonus

 

Cashpoints Odds Bonus vilkår

Julen er en tid, hvor man traditionelt set giver til andre, men som det nu engang er med julebonusser, så skal du også først arbejde lidt for at få gavn af cashpoints odds bonus. For det første så er Cashpoints odds bonus begrænset til nye kunder. Hvis du endnu ikke har en Cashpoint konto, så skal du oprette en og sætte minimum 100 kr. ind. Så fordobler Cashpoint dit indskud ind til max 1000 kr. For at hæve din odds bonus, skal du indenfor 90 dage spille din odds bonus igennem 3 gange og til minimum odds 1.90.
 

En Odds Bonus til dine Behov!

Hvis det lyder overkommeligt, så er det bare med at benytte sig af Cashpoints lille julebonus. Er du derimod på jagt efter en odds bonus med mindre minimums odds, længere gennemspilningsperiode eller mindre minimumsbeløb, så tjek vores odds bonus sammenligning, hvor vi har samlet alle danske bookmakeres odds bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
100 kr. Gratis Mobilt Bet til Premier League
næste artikel
Nytårsgave til mobil betting: NemID log-in udskudt