nyheder

Få odds 10.00 på en FCK-sejr med Mr. Green

Skal dit odds på en FC København-sejr i Parken over Dynamo Kiev være godt fire gange større, end det odds, som alle andre får? Hvis dit svar dertil er ja, så tag og kig med her, for Mr. Green giver dig nemlig et oddsboost, så dit odds på en FC København-sejr ryger helt op på 10.00.
 
Tilbuddet gælder kun for nye spillere hos Mr. Green og kun spil på en FC København-sejr med en indsats på maksimalt 50 kr.

 

Mr. Green odds FC København – Dynamo Kiev
© MrGreen

 

Slaget om førstepladsen

Der venter et brag og en af årets vigtigste kampe for FC København, når gruppespillet i Europa League går ind i sin afgørende fase. En sejr er her et krav, både for FC København og gæsterne fra Dynamo Kiev, hvis de ikke skal tabe terræn i kampen om de to pladser, der giver adgang til 1/16-finalerne.
 
Med 1-1 i opgøret i Ukraine kan FC København med en sejr stille sig stærkt i kampen om en plads i 1/16-finalen. En af årsagerne til at FC København næsten kan få det ene ben i 1/16-finalen, er, at de med to gange 1-1 har fået point på udebane mod puljens to konkurrenter om en topplacering i puljen. Ståle Solbakken og co. skal nu vise, at de kan levere varen på hjemmebane.
 

 
Det har de københavnske løver vist i Superligaen og pokalturneringen, hvor de ikke har tabt i en måned. Parken er en stærk base for FCK, hvis sidste hjemmebanenederlag ligger helt tilbage til den 13. august. Her var det som bekendt et nederlag efter straffesparkskonkurrence til Røde Stjerne, der fældede løverne og deres håb om at komme med i Champions League. Holder FC København den stærke hjemmebane, så kan du i stedet for odds 2.45 lige nu få en odds bonus på hele odds 10.00 på en hjemmebanesejr til de danske mestre.
 

Du skal være hurtig!

Hvis du vil have oddsboostet fra Mr. Green, så skal du være hurtigt ude. Tilbuddet gælder frem til kampstarten den 7. november kl. 18.55.
 
For at du kan få det forhøjede odds på 10.00, skal du selvfølgelig have en spillekonto hos Mr. Green og placere et væddemål på maksimal 50 kr. på en FCK-sejr over Dynamo Kiev. Har du ikke allerede en spillekonto hos Mr. Green, så kan du lige nu få en Mr. Green velkomstbonus på op til 500 kr. i et kontant ekstra bet – helt uden omsætningskrav.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få mægtige odds 15 på United-sejr over Liverpool
næste artikel
888 Sport: Boost dine odds på Chelsea – Crystal Palace