nyheder

Betfair giver odds 7,00 på sejr til FCK i CL Playoffs!

Onsdag aften er der returopgør i play off kampene til årets Champions League gruppespil og danske FC København står med rigtig gode muligheder for, at kvalificere sig til, at blive en del af det fine selskab som i efteråret og foråret skal kæmpe om den store ære, og de store penge.
 
Med en smal 1-0 sejr på hjemmebane over cypriotiske Apoel Nicosia står FC København med en fornuftig mulighed for, at få videre til gruppespillet. Det skal selvfølgelig nævnes, at Apoel er et stærkt hjemmebanehold. Vi har dog stadig så stor tiltro til niveauet hos FCK, at vi ikke er stort i tvivl om, at mesterholdet vil kvalificere sig til gruppespillet uden de store problemer.
 

faa odds 7,00 paa fck sejr mod apoel i cl playoff 2016
© Betfair

 
Hos Betfair tilbyder de i forbindelse med dette spændende Play Off opgør et stærkt odds boost til alle de, som opretter sig som ny kunde hos denne en af verdens allermest populære bookmakere. Som ny kunde hos Betfair kan du nemlig lige nu score flotte odds 7,00 hvis FC København vinder over deres cypriotiske modstandere onsdag aften. Det er efter vores bedste overbevisning et helt igennem fantastisk tilbud – og der er kæmpestor sandsynlighed for, at du kan score den store gevinst på dette væddemål.
 

Sådan får du dit odds boost hos Betfair

  1. Opret din konto i dag via billedet ovenfor – brug promotionkoden ZFBJKL.
  2. Spil herefter på, at FC København vinder opgøret!
  3. Får du ret, ja så får du din gevinst til ovennævnte odds 7,00!
  4. Skulle du tage fejl, så får du heldigvis din indsats retur fra Betfair i form af en bonus!

 

Vil du have kæmpestor Betfair bonus?

Som Betfair kunde er du garanteret gode oplevelser i massevis og det er vel at mærke lige fra det øjeblik du vælger at oprette dig som kunde. Denne bookmaker har nemlig markedets absolut stærkeste velkomsttilbud i form af den uovertrufne Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til svimlende 3000 kr. Der er dermed nærmest ikke nogen gode undskyldninger for, at du ikke skal oprette dig som kunde hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport giver op til odds 18,00 på danske sejre i EL Playoff!
næste artikel
Odds 7,00 på sejr til Brøndby hos Betfair!