nyheder

Fantastisk UNIBET tilbud: få 400 kr. retur på odds væddemål til Ishockey VM

Om ganske kort tid skal der i Rusland spilles VM i Ishockey – og de danske drenge er naturligvis også denne gang med i det fine selskab. Det skal blive spændende at følge de rød-hvide i bestræbelserne på, at komme videre fra den indledende runde. Hos bookmakeren Unibet har de i forbindelse med VM i Ishockey en rigtig fin kampagne for alle spillere hvor du kan få din indsats retur når du taber, hvis Rusland vinder Ishockey VM 2016.
 
Når Rusland tager imod cremen af international Ishockey er det samtidig et hjemmebane-mandskab som kan regnes som en af de absolutte forhåndsfavoritter til, at gå hele vejen til guldet. Hos Unibet tilbyder dig lige nu, at dække dine tab på helt op til 400 kroner når du placerer odds væddemål på vindermarkedet i forbindelse med den kommende VM turnering. Sagt på en anden måde kan du faktisk ikke tabe på dit væddemål på turneringen – så længe du husker, at følge nedenstående simple instruktioner.
 

faa op til 400 retur fra unibet hvis Rusland vinder Ishocket VM 2016 © Unibet

 

Sådan sikrer du dig mod tab hos Unibet

  1. Opret dig som kunde hos Unibet hvis du ikke allerede er det. I forbindelse med oprettelsen kan du ligeledes få den fine Unibet velkomstbonus!
  2. Placer i perioden 2.-6. maj væddemål på vindermarkedet – altså ikke top-3 eller lignende.
  3. Du kan få op til 400 kr refunderet!
  4. Taber du – og vinder Rusland samtidig finalen vil du indenfor 24 fra finalen er færdig modtage din indsats retur som kontanter.

 

Opret dig i dag og få velkomstbonus hos Unibet!

Alle nye kunder hos Unibet, en af verdens største odds bookmakere kan få den flotte og gavmilde Unibet velkomstbonus som er på op til 1500 kr. Når du indbetaler første gang skal du blot huske, at aktivere din velkomstbonus – hvorefter den automatisk vil blive indsat på din spillekonto hos Unibet! Med et enormt udvalg af gode odds er der hos Unibet noget for enhver smag.
 

Om forfatteren

forrige artikel
UNIBET TILBUD: VIND 2 VIP PAKKER TIL POKALFINALEN 2016
næste artikel
Få odds 4,00 på Real som CL Finalist hos Betfair