nyheder

Få Risikofrit odds væddemål på MMA hos Unibet

UFC er med sin dramatik og af og til hårde og blodige kampe en sportsgren som bliver stadig mere populær blandt danske sportsfans. Sportsgrenen er lige DEN smule mere fræk end boksning og udøverne er toptrænede professionelle som i dén grad kan tage imod – og uddele, ikke mindst både slag og spark. Danske fans af MMA/UFC kan glæde sig over, at vores egen Nicolas Dalby er en del af feltet og hos bookmakeren Unibet kan du lige nu få et 100 kroners risikofrit odds væddemål på danskerens kamp mod amerikanske Zak Cummings!
 
Danske Nicolas Dalby kalder selv MMA for ”Kampsportens svar på en Kinder Overraskelse” – enhver der på TV følger kampen kan med andre ord aldrig vide sig sikker på hvad der kommer til et ske. Dette er en af de absolut mest vægtige årsager til, at MMA i disse år vinder stadig højere popularitet verden over.
 
Du kan lige nu hos Unibet spille 100 kr helt risikofrit når du placerer et odds væddemål på kampen – vel at mærke med danskeren som sejrherre. For at spille med det samme skal du blot klikke på billedet!
 

faa risikofrit odds spil paa Nicolas Dalby i UFC hos Unibet 2016
© Unibet

 

Sådan får du dit risikofrie væddemål!

  1. Placer et væddemål på præcis 100 kr. på Nicolas Dalby som vinder af kampen senest den 10. april klokken 18.30
  2. Hvis Nicolas vinder, så får du din gevinst helt som du plejer.
  3. I tilfælde af, at han ikke klarer skærene og taber kampen vil du modtage 100 kr. tilbage på din konto mandag den 11. april klokken 18.00 – helt uden krav om gennemspilning!

 
Dette tilbud gælder alle – altså både nye og eksisterende Unibet kunder!
 

Odds bonus hos Unibet – Ja tak!

Du skal selvfølgelig være kunde hos Unibet – og det er der alverdens gode grunde til at blive. Udover at Unibet tilbyder et enormt udvalg af forskellige typer af odds på alle tænkelige og utænkelige sportsgrene og events, så kan du også når du opretter en ny Unibet konto hive den flotte Unibet velkomstbonus på op til 1500 kr. i land når du laver din første indbetaling til kontoen.

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport tilbud: Superodds på Barcelona Vs Atl. Madrid
næste artikel
Tilbud hos Unibet: Vind billetter til "The New Firm"