nyheder

Fantastik tilbud til Copa del Rey! Spil Barca vs. Celta hos betfair!

Den spanske pokal turnering, Copa del Rey, vender tilbage og FC Barcelona stiller op til returkamp mod Celta Vigo. Ikke mange har talt om denne kommende kamp på grund af klubbens kongetransfer med Philippe Coutinho. Brasilianeren som ny er bleven til næst dyreste spiller nogensinde efter landsholds kammerat Neymar vil stå i absolut fokus i de kommende uger og måneder. Om Coutinho dog allerede kan spille på torsdag er mere end tvivlsomt, ifølge flere medier er han skadet og har brug for mindst 3 ugers pause. Hvad kan vi dog forvente i dette retur opgør mellem FC Barcelona og Celta Vigo?
 
FC Barcelonas officielle bettingpartner, betfair, har i denne anledning lanceret rigtig lækkert tilbud om forhøjede odds. Spil på nævnte kamp og gå ikke glip af din ekstra bonus! Bookmakeeren byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi henvise vores odds bonus sammenligning.

 

Forhøjede odds betfair FC Barcelona mod Celta Vigo
© Betfair

 

Hvordan er udgangssituationen?

FC Barcelona som er uhyre stærke pt. møder op mod Celta Vigo i Copa del Rey returkampen. Gæsterne som ligger plads 15 i den spanske La Liga har kunne håndtere Real Madrid og kunne i sidste uge glæde sig over sensationelt uafgjort mod kongeklubben. Nu gælder det dog på ny og udgang situationen er ikke nemt når holdet mod op catalonierne på Camp Nou. Selvom første kamp kun blev til et 1:1 uafgjort er der ikke mange der tvivler på at Barcelona vinder kampen mod Celta Vigo. Barcelona er fantastisk form og har i denne sæson chance for at vinde både mesterskabet, pokal og Champions League. Glæd dig til en vild god kamp på Camp Nou mellem FC Barcelona og Celta Vigo.
 

Hvad går tilbuddet ud på?

Vi har allerede flere gange her på siden skrevet om de forhøjede odds tilbud som betfair jævnlig lancerer for deres nye kunder. Tilbuddet er i bund og grund faktisk en ekstra bonus på udvalgte kampe. I denne kamp f.eks. har du mulighed for at få en odds på 6.0 fremfor de alm. 1.16 som du ellers ville få hvis du spillede på en sejr af FC Barcelona. Tilbuddet går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. Dette kan dog kun ske til en kamp og de fleste tilfælde kun til et beløb på 50 DKK. Du kan selvfølgelig spille for flere penge men kun de 50 DKK vil tælle med i de forhøjede odds. Alt i alt er tilbudene dog altid seværdig. Især i dette tilfælde hvor man næsten er stensikkert på hvem der vinder.
Husk altid følgende ting når du spiller på forhøjede odds på betfair:
 

  • Kun en udvalgt kamp giver førhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 

 

Hvordan gør du?

Det er faktisk meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt er du allerde klar til at nyde dine forhøjede odds fra betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXZ og spil på en sejr til FC Barcelona mod UD Levante
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Nyt NordicBet tilbud - 250 DKK hver måned som bonus!
næste artikel
Betstars: Op til 100% bonus på tennis!