nyheder

Forhøjede odds FC Midtjylland mod Limassol

FC Midtjylland har allerede en del kampe på ryggen i denne sæson. Man startede tidligt i Europa League kvalifikationen mod Derry City og er i den hjemmelige liga allerede nået til runde 5. Nu venter der i sidste runde inden man kan glæde sig over gruppespillet i Europa League Appolon Limassol fra Cypern. Ulvene fra Herning ligger nummer fire i Alka Superligaen efter 5 runde og man er kun 3 point bag førerholdet FC Nordsjælland som man i øvrigt kunne slå i sidste runde med 4:3 på hjemmebanen. Men hvad kan vi forvente på torsdag når FC Midtjylland møder op til første kamp i kvalifikationen sidste runde. Cyprioterne vandt lidt overraskende mod skotske FC Aberdeen i to kampe og er nu klar til at møde det danske top hold i kampen om plads i Europa League grundspillet.
 

Er FCM i stand til at slå cyprioterne?

Betfair som de fleste spillere nok kender på grund af deres fantastiske velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der opretter sig hos betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside. vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud. Spil på at FC Midtjylland slår Appolon Limassol og få forhøjede odds på hele 12.0! Det er en kraftig stigning fra de alm. 3.4 som du får hos betfair i forhold til de eksklusive 12.0 til nye kunder

 
Nu på torsdag gælder det så i omtalte kamp om plads i grundspillet og målet vil være klart for danskerne. En god udgangssituation for retur kampen har allerhøjeste prioritet og dette vil Jess Thorups mandskabet kæmpe for. Selvom hjemmeholdet Appolon Limassol gælder som favorit hos bookmakerne vil FC Midtjylland ikke gå i kampen uden chance. Kan FC Midtjylland sikre sig god udgangssituation for retur kampen?

 

Forhøjede odds FC Midtjylland mod Limassol
© Betfair

 
Er du klar til at vælge betfair som din ny bookmaker? Opret dig i dag og gå ikke glip af en fantastik odds bonus på 12.0. I gangske få skridt vil du kunne opnå din betting bonus:

 
For at modtage dette uhyre gode tilbud er der kun få ting der skal laves.

 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJUN og spil på at FC Midtjylland slår Limassol i nævnte Europa League kampen.
  • Spil maks 100 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds)
  • Vinder FC Midtjylland, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Spil risikofrit på mobilen hos NordicBet
næste artikel
Europæisk topfodbold hos bet365