bet365 nyheder

Bet365 byder Superligaen velkommen tilbage: Odds og optakt til FC København – AaB

Ovenpå en fremragende EM slutrunde, hvor Danmark nåede længere end de fleste havde turde drømme om, er Superligaen endelig tilbage! Det var derfor ikke en specielt lang pause for os fodboldelskere, og vi klager bestemt ikke!

Søndag møder AaB nemlig FC København på Telia Parken, der efter en skuffende sæson, vil forsøge at gå hele vejen i år. Vi vil her i artiklen samle odds på kampen fra Bet365 og komme med en optakt til sæsonpremieren for de to hold. Så hvis du har en betting bonus til gode hos Bet365, så kommer vi med en række odds, du bør overveje at smide den på.

Bet365 odds på FC København – AaB

Udfald i kampenOdds
FC København vinder1.65
Uafgjort4.00
AaB vinder4.75
FCK eller uafgjort1.18
AaB eller uafgjort2.20
FCK -1,52.75
AaB +1,51.42
Over 2,5 mål i kampen1.72
Under 2,5 mål i kampen2.07
Begge hold scorer1.75
Begge hold scorer ikke2.00
Wind scorer2.25
Prica scorer2.50

Få op til 1.000 kr. som ny spiller hos Bet365

Husk også på, at hvis du ikke allerede er oprettet hos Bet365, så har du altså en af markedets absolut største og fedeste bonusser til gode. Med Bet365 bonus, har du nemlig mulighed for at score hele 1000 kr. i de såkaldte væddemålskreditter, når du opretter dig hos dem.

Det eneste du skal gøre er blot, at oprette en konto og foretage en indbetaling til din konto. Derefter skal du placere et væddemål på odds 1.20 eller over, herefter vil Bet365 matche din indbetaling i væddemålskreditter. Vi kan helt klart varmt anbefale bonussen!

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Vores oddsforslag til FC København – AaB

FC København har haft det svært i optakten til sæsonen, hvor spillere som Boilesen, Wind og Zanka har været fraværende grundet EM. Derfor tror vi, at de kommer til at spille forsigtigt og uden for meget satsning. Derudover, vil der også være et enormt pres fra fansene på lægterne, der forventer en noget anden forestilling, end den holdet præsterede sidste sæson. Vi forudser derfor, at hjemmeholdet starter forsigtigt ud, og hellere vil spille sikkert end at give AaB mulighed for deres farlige kontraspil. AaB har derimod haft en svingende sæsonoptakt der har budt på nederlag mod Hobro og sejr mod AGF. Den nyerhvervede Luka Prip imponerede mod i en uafgjort Vejle, og det bliver spændende at se hvordan hans rolle bliver til opgøret her. Derudover har AaB netop meldt ud, at de har hentet den serbiske målmaskine Milan Makaric, der med 25 mål blev ligatopscorer i den Serbiske liga sidste sæson. Det bliver spændende at se, om han kan nå at få en rolle mod københavnerne. Vi spår en tæt uafgjort på Telia Parken søndag.

Mulige startopstillinger

FC København: Grabara; Ankersen, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Zeca, Falk; Daramy, Wilczek, Fischer

AaB: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Christensen, Ferreira, Fossum, Ahlmann; Prip, Prica

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Bwin skyder Superligaen i gang med odds boost
næste artikel
Bookmakernes dom: Vingegaard ender på podiet