nyheder

Få vildt odds på FCK-avancement hos Mr. Green

Mr. Green har lettet på den grønne hat og ud er faldet et odds boost, der siger spar to! Med den eksklusive betting bonus har Mr. Green boostet oddset på, at FC København går videre i Europa League til odds 15.00.
 
Der venter Ståle Solbakken og spillerne fra FC København en svær opgave, når de danske løver skal forsøge at spille sig videre i Europa League. Men københavnerne har tidligere vist, at de kan levere, så måske overraskelsen kommer igen, når de undertippede danske mestre skal forsøge at spille sig forbi de skotske ditto.
 

Mr Green Celtic FC København odds boost Europa League 2020
© Mr. Green

 

Boost dit odds på FCK


Fra odds 5.00 til 15.00 er, hvad Mr. Green booster oddset på, at FC København går videre til næste runde i Europa League. Odds boostet er et eksklusivt tilbud til alle nye Mr. Green-spillere. For at du kan få denne Mr Green bonus, skal du gøre følgende:
 

  • Klik på “Odds 15.00 PÅ FCK” knappen herunder
  • Opret en spillekonto hos Mr. Green
  • Spil maksimum 50 kr. på, at FC København går videre i Europa League 1/16-finalen mod Celtic
  • Placer dit spil inden den 27. februar 2020 kl. 21:00.

 

 
Går FC København videre i 1/16-finalen mod Celtic – og du har gjort ovenstående, så går Mr. Green ind og booster dit odds til odds 15.00. Denne odds bonus udbetales kontant og helt uden omsætningskrav. Du kan med andre ord derfor vinde op til 750 kr., helt uden omsætningskrav, hvis du snupper odds boostet fra Mr. Green, samt at FC København går videre i Europa League.
 
Kampagnen gælder kun nye spillere hos Mr. Green. Regler og vilkår gælder, og du skal være over 18 år for at spille. Blandt disse vilkår er, at indbetalinger via Skrill og Neteller ikke kvalificerer dig til at få denne velkomstbonus fra Mr. Green. Du kan dog betale med både Visa/Dankort, Mastercard og MobilePay hos Mr. Green, så mulighederne for at benytte sig af bonussen er til stede.
Du må ligeledes ikke anvende en cash out-funktion under kampen, da dette annullerer det ellers kvalificerende spil.
 

Sådan kan FCK gå videre


Med 1-1 i det første opgør i Parken skal FC København enten vinde i Skotland eller spille uafgjort med 2-2 eller mere for at være sikret direkte avancement i Europa League.
 
Slutter kampen 0-0 eller med en sejr til Celtic, er den skotske storklub videre. Slutter kampen 1-1, som den første kamp i København gjorde det, så skal der overtid og potentielt en straffesparkskonkurrence til for at afgøre, hvem der går videre.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sports superodds på CL: Odds 13.00 på Real Madrid
næste artikel
888sport giver Super Odds på El Clasico!