nyheder

Unibet: Sådan får du 2 billetter til New Firm

Hvordan lyder to billetter til den førte fodboldkamp i Danmark for blot 40 kr.? Det er ikke tit, at man får en superligabillet til 20 kr., men det er, hvad du kan få med Unibets betting bonus.
 

Unibet er nemlig aktuel med en bonuskampagne, hvor du ved at oprette en spillekonto og indbetale blot 40 kr. kan få to billetter til et af superligasæsonens helt store opgør.
 

Unibet billeter FCK BIF
© Unibet

 

Sådan kommer du til New Firm

Hvis du gerne vil have fingrene i den vilde odds bonus fra Unibet og komme en tur i Parken og se FC København – Brøndby IF den 1. december sammen med en kammerat for blot 40 kr., så skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Unibet
  • Opret en Unibet-spillekonto
  • Brug bonuskoden ”fck-billet”
  • Indbetal minimum 40 kr. på din nye Unibet-spillekonto

Det med småt

Der er selvfølgelig en række regler og vilkår, som skal være opfyldt, for at du kan få fingrene i Unibets velkomstbonus. De er:

  • Tilbuddet gælder kun de førte 150 spillere, der tager imod det.
  • Kampagnen løber til og med den 24. november 2019.
  • Du modtager billetterne indenfor 72 timer efter, at du har foretaget din indbetaling.

Kan Brøndby spænde ben for FCK igen?

FC København har i denne grad haft svært ved at følge med FC Midtjylland i toppen af Superligaen. Ikke mindst københavnernes 3-1 nederlag til rivalerne fra Brøndby IF har kostet i toppen af tabellen. Kampen har faktisk også den twist, at Brøndby rent faktisk kan overhale FC København i tabellen, hvis det bliver en sejr til de gule og blå i Parken.
 

Spillerne mangler sjældent motivation til dansk fodbolds største kampe, men mon ikke udsigten til at snuppe andenpladsen fra rivalerne motiverer Brøndby yderligere?
 

 

Bomber Bendtner?

Et sjovt odds til kampen vil uden tvivl være, om Nicklas Bendtner for evigt får skrevet sit navn ind i New Firm-historiebøgerne med en klassescoring i sit første New Firm i Parken. Siden den danske angribers skifte til FC København er det kun blevet til en enkelt scoring fra nummer 32. Bendtner er langt fra ubekendt med at trække de store overskrifter, både de positive og de negative, og en scoring mod netop Brøndby vil gøre lige netop det. En scoring af Nicklas Bendtner kan meget vel ramme i nærheden af odds 2.00 eller højere, så hvis du alligevel har indbetalt 40 kr. for at score kampbilletterne, så kan en oddsgevinst på en Bendtner-scoring være det, der gør dette New Firm-opgør endnu mere sjovt og underholdende.
 

Vælg din egen velkomstbonus

Hvis du allerede har en spillekonto hos Unibet og dermed ikke kan score de to New Firm-billetter via en indbetaling på blot 40 kr., så er der andre bet bonusser, som du kan få. Hvis du klikker dig ind under vores odds bonus sammenligning, kan du finde en oversigt over de betting velkomstbonusser, som du lige nu kan få hos de danske bookmakere.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888 Sport: Boost dine odds på Danmark og Irland
næste artikel
Sværvægtsbrag: Her får du de bedste odds på VM-kampen