nyheder

FCK – Brøndby: Sådan får du odds 10 på begge hold | Mr Green

Der har været knald på i de første uger af sæsonen for FC København, der har et fuldt program i både Superligaen og Europa League-kvalifikationen. Midt i det hektiske program, ja, der kommer en kamp, som kan få de fleste oddsere til at finde deres betting app frem – nemlig sæsonens første New Firm-brag, når Brøndby gæster Parken.
 
Hvis du ikke synes, at oddsene er på New Firm-braget er høje nok, så har vi fundet en måde, hvorpå du selv kan vælge, hvem af de to hold, som du vil have hele odds 10 på.
 

Mr Green odds bonus
© Mr. Green

 

Historikken peger på en sejr til FCK

Et kig i historiebøgerne viser, at sejrene har været få til Brøndby i de seneste 10 udgaver af New Firm. Her er det kun blevet til to sejre til Brøndby, mens FCK har taget fem sejre. De resterende tre opgør er endt uafgjort. Blandt de tre uafgjorte er de to seneste opgør.
 
I de seneste 10 kampe er halvdelen endt med en sejr til hjemmeholdet, mens der blot har været to udebanesejre i de sidste 10 New Firm – begge gange med sejre til FC København.
 
Spørgsmålet er dog, om kampprogrammet kan spille til Brøndbys fordel, eller om man skal sætte sin odds bonus på FCK. FC København havde forsøgt at få kampen udsat med henvisning til tilskuerrestriktionerne, men kampen spilles søndag – tre dage efter at løverne har været i kamp i Sverige til Europa League-kvalifikationskampen mod Göteborg.
 

 

FCK – Brøndby odds: Sådan får du odds 10

Tror du på en sejr til enten FC København eller Brøndby IF i sæsonens første New Firm, så kan du lige nu få odds 10.00 på vinderen – helt efter dit eget valg. Hvis du vil have markedets højeste odds på kampen, så skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Mr. Green (direkte link findes herover)
  2. Tilmeld dig hos Mr. Green
  3. Spil op til 50 kr. på en vinder i kampen mellem FCK og Brøndby
  4. Se kampen og modtag dit odds boost, hvis du har valgt den rigtige vinder

 
Rammer du den rigtige vinder, så booster Mr. Green dit odds til odds 10.00. Din gevinst, som kan løbe op i 500 kr., udbetales kontakt og uden omsætningskrav.
 
Denne Mr. Green bonus er et alternativ til den traditionelle Mr. Green velkomstbonus. Du kan læse mere om Mr. Greens almindelige startbonus i vores bonusoversigt.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+. Denne odds bonus fra Mr. Green gælder indtil den 20. september kl. 14.00. Kampagnen begynder fredag den 18. september kl. 14.00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
NFL er tilbage! ComeOn: Spil Tipsduel hver uge
næste artikel
Boost dit odds på FCM: Sådan får du odds 5.50