nyheder

[5.00] FCK – BIF [10.00] – gode odds fra Betfair…

Betfair tilbyder nye kunder ekstra høje odds på FC København – Brøndby på søndag. Sign-up, åben en konto og få ekstravagant høje odds på The New Firm samt 1000 kr. i freebet velkomstbonus!
 

Betfair FCK-BIF Bonus
© Betfair

 
Betfair’s ekstra høje odds på FCK – Brøndby er en odds bonus, som er forbeholdt nye kunder. Hvis du endnu ikke har en betting konto hos Betfair, så læs endelig videre.
 

Betfair odds boost på FCK – Brøndby

Det er ret ligetil at få en gode odds på FCK – Brøndby. Du skal blot åbne en konto og spille 100 kr. på vinderen af The New Firm. Hvis du vinder, så udbetaler Betfair gevinsten på det normale odds med det samme, og differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en freebet odds bonus indenfor 24 timer. Hvis du f.eks. spiller 100 kr. på at BIF vinder, hvilket står til odds 3.00, så får du 300 kr. udbetalt med det samme og de resterende 700 kr. udbetales som et freebet.
 
Sign-up og få bonuskode hos Betfair!
 

5 x 200 kr. freebets til oddset

Betfairs velkomsttilbud byder desuden på 5 x 200 kr. freebets. For hvert fjerde bet på 100 kr., som er sat på spil til minimum odds 1.40, modtager nye kunder et 200 kr. freebet – i alt 1000 kr. i freebets. Man skal dog være opmærksom på at freebet kommer med visse regler.
 

Betfair freebet bonus vilkår

Odds bonusser udbetalt hos Betfair kommer i form af en freebet token. Værdien af denne token skal bruges på én gang, og kan ikke splittes op. Freebets kan spilles på et hvilket som helst sportsvæddemål, men det er kun gevinsten, og ikke selve indsatsen, der bliver udbetalt til ens konto.
 
Tjek alle aktuelle odds bonusser på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet forvandler taberkupon til vinderkupon!
næste artikel
Scandic Bookmakers freebet på FCK – BIF