onsedetting nyheder

FCK – Brøndby: Sådan får du de bedste odds

Sæsonens første New Firm står for døren, når FC København og Brøndby IF endnu engang er klar med det absolut største opgør i dansk fodbold.

I vores optakt til kampen viser vi også vores brugere, hvor de kan få markedets absolut højeste odds i betting Danmark på kampen.

FCK - Brondby bedste odds
© OnsidBbetting

Sådan får du de bedste odds på FCK – Brøndby

OnsideBetting blev op til denne sæson ny bettingpartner for Superligaen. Det markerer den danske bookmaker ved ugentlige odds boost på en udvalgt Superliga-kamp, som de kalder for rundes kamp.

Denne runde, ja, der er det ikke overraskende New Firm-opgøret mellem FC København og Brøndby IF, der er udvalgt til rundes kamp hos OnsideBetting og dermed kampen, som du kan få denne betting bonus på.

Oddsene hos OnsideBetting på rundens kamp i Superligaen ser således ud:

FCK-BIFFC KøbenhavnUafgjortBrøndby IF
OnsideBetting odds1.954.154.00

Sammenligner vi oddsene på oddsene på 1X2 hos de øvrige bookmakere, så ser vi, at oddset på FC København er 0.10-0.11 højere, mens oddset på Brøndby også er forhøjet i samme niveau, når vi sammenligner oddset på FC København og Brøndby IF hos OnsideBetting med de øvrige bookmakere, der tilbyder spil i Danmark.

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ FCK – BRØNDBY

FC København – Brøndby IF form og statistikker

Seneste 10 kampe (FCK – uafgjort – Brøndby): 5 – 2 – 3

Formkurve FCK (seneste 5 kampe): V-V-U-V-U

Formkurve BIF (seneste 5 kampe): U-U-U-U-U

Placering i Superligaen (FCK – Brøndby): #3 – #8

Målscorer (FCK): 4-2

Målscorer (BIF): 4-4

Topscorer (FCK): Kevin Diks, Mohamed Daramy, Jonas Wind og Kamil Wilczek (1)

Topscorer (BIF): Christian Cappis, Kevin Mensah, Mikael Uhre og Josip Radosevic (1)

Nye spillere kan få 500 kr. i bonus

For at du i denne sæson kan få markedets højeste odds en udvalgt kamp hver runde, så kræver det kun en ting: at du har en OnsideBetting-bruger.

Som ny OnsideBetting-spiller kan du lige nu få et velkomsttilbud på 100 procent op til 500 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling på OnsideBetting på minimum 100 kr.

De aktuelle OnsideBetting velkomstbonus regler siger, at indbetalingen og bonussen hver skal omsættes seks gange, for at bonussen kan udbetales. Det skal de gøres til minimum odds 1.50.

Du er dermed nærmest altid sikret, at du kan bruge rundens højeste Superliga odds i forbindelse med indfrielsen af omsætningskravet.

I denne runde kan du også bruge odds 1.95 på FC København eller odds 4.00 på Brøndby IF i forbindelse med indfrielsen at bonussens omsætningskrav.

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ RUNDENS KAMP

Oddsene er opdateret torsdag den 5. august kl. 13:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Onsidebetting: Få et freebet til OL-semifinalen Spanien-Danmark
næste artikel
FCK – Brøndby: Vælg din vinder til odds 10 eller 20