nyheder

Mr. Green: Få odds 15.00 på en New Firm-sejr til Brøndby

Var det lige en tidlig julegave til alle nye Mr. Green-spillere, der kom der? Mr. Green er ude med et kæmpe odds boost på søndagens New Firm-opgør mellem Brøndby IF og FC København, hvor alle nye spillere kan få odds 15.00 på en Brøndby-sejr.
 

Løverne er favoritter

Ståle Solbakkens tropper er markante favoritter til sæsonens andet New Firm-opgør og går også ind til kampen med en ganske god formkurve, hvor det blot har været Superligaens tophold fra FC Midtjylland, der har formået at tæmme løverne på det seneste.

 

Mr Green oddsbost Brøndby 15.00
© Mr. Green

 

En ting er dog både Europa League- og Superliga-kampe, noget andet er New Firm-opgørene, hvor motivationen og tændingen er i top i begge lejre. Skal du have noget ud af din Mr. Green Bonus, så kræver det dog, at Brøndby formår at slå til i Parken. Selvom det blev til en 3-1 sejr i det seneste møde med FC København, så har drengene fra Vestegnen haft det svært i Parken.

 

 

Sådan går du fra odds 3.90 til 15.00 med Mr. Green

De fleste spillere går som regel altid efter det højeste odds på det udfald, som de vil spille på. Så hvis du vil spille på en Brøndby-sejr i Parken, vil du så ikke også hellere have odds 15.00 i stedet for odds 3.90?

  • Hvis du vil have odds på Brøndby, så skal du gøre følgende:
  • Først og fremmest skal du klikke dig ind på Mr. Green – klik evt. på linket her i artiklen.
  • Derefter skal du oprette en spillekonto hos Mr. Green – det tager få minutter, før du er spilleklar.
  • Derefter skal du foretage en indbetaling og placere et spil på mellem 10 og 50 kr. på en Brøndby-sejr mod FC København.

 

Vinder Brøndby, så booster Mr. Green dit odds til 15.00.
 

Få et ekstra bet på 500 kr. med

Hvorfor stoppe med en potentiel gevinst på 750 kr., når du kan få et ekstra bet på op til 500 kr. med? Udover det boostede odds hos Mr. Green, kan du få et kontant ekstra bet med på op til 500 kr., når du vælger sports velkomstbonussen hos Mr. Green.
 
Hvis du vil have flere betting bonusser, så kan du bruge vores kalkulator og se, hvor store odds bonusser du kan få hos de forskellige bookmakere, samt hvad det både kræver i form af mindste indbetalinger, samt hvor stort dit samlede bonusbeløb kan blive.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Håndbold VM: Danmark er outsidere – her er bookmakernes favorit
næste artikel
Nordicbet præsenterer julekalender med 50 sportstilbud