nyheder

FCK – FC Midtjylland: Få odds 10.00 på begge

Afgørelsens time nærmer sig i Superligaen, når FC København og FC Midtjylland tørner sammen i et guldbrag i 30. spillerunde. Får de københavnske løver ikke taget en ordentlig luns af de midtjyske ulve, så er guldet godt på vej til Herning.
 
De to hold mødes igen i 32. spillerunde, så FC København kan næsten lukke hullet til guldfavoritterne helt på tre kampe, men det kræver dog først og fremmest en sejr denne søndag. For fodboldfans har guldbraget fået den ekstra fjer i hatten, at man med en odds bonus fra Mr. Green kan få odds 10.00 på begge hold.
 

FCK - FCM Mr Green odds 10
© Mr Green

 

Midtjysk overtag – bare ikke i Parken


Der venter FC København en rigtig svær opgave, når ulvene fra heden kommer på besøg. For FC Midtjylland har i den seneste tid haft det rigtigt godt mod løverne. Der er dog det lille men, at københavnerne har det med at tage pointene, når der spilles i Parken. Her er det kun lykkedes FCM at vinde to ud af de sidste 10 kampe.
 
FC Midtjylland har dog i de seneste tre kampe mod FCK formået at gøre det, som de færreste kan, nemlig at lukke næsten helt ned for løverne og samtidig tildele dem et par øretæver, der i den grad har gjort ondt på selvforståelsen hos Ståle Solbakkens mandskab.
 

 • 10.11.19 – FC Midtjylland – FC København 4-1
 • 22.09.19 – FC København – FC Midtjylland 0-0
 • 12.05.19 – FC Midtjylland – FC København 4-0
 • 18.04.19 – FC København – FC Midtjylland 3-0
 • 25.11.18 – FC København – FC Midtjylland 2-1
 • 01.11.18 – FC Midtjylland – FC København 2-0
 • 16.09.18 – FC Midtjylland – FC København 3-1
 • 18.05.18 – FC København – FC Midtjylland 0-2
 • 09.04.18 – FC Midtjylland – FC København 3-2
 • 18.02.18 – FC Midtjylland – FC København 3-1

 

 

FCK-FCM: Sådan får du odds 10.00 på begge hold


Det er ikke tit, at man ser modstanderne som forhåndsfavoritter til kampene i Parken, men det er, hvad FC Midtjylland er op til kampen.
 
Oddsene ligger de fleste steder omkring odds 2.60 på begge hold – med lidt små svingninger, men dit odds på begge hold kan faktisk blive næsten fire gange større med odds bonussen fra Mr. Green.
 
Holder FC København den stærke hjemmebanestatistik i Parken, så kan odds 10.00 næsten virke som noget af en gave i forhold til odds 2.60.
 
Mr. Green giver nemlig alle nye spillere muligheden for at få odds 10.00 på begge hold. Så hvis du ikke allerede har en konto hos Mr. Green og gerne vil have de boostede odds på kampen, så kan du få dem ved at følge disse trin:
 

 1. Gå ind på Mr. Green (brug evt. linket herover)
 2. Opret en spillekonto og foretag en indbetaling
 3. Spil op til 50 kr. på at enten FC København eller FC Midtjylland vinder

 
Det er det… Når du har valgt, hvem du vil have dit odds boost på, så er det bare at vente og se, om du rammer den rigtige vinder. Gør du det, så booster Mr. Green dit odds og udbetaler det kontant. Denne alternative Mr. Green velkomstbonus har lige et ekstra twist i forhold til den almindelige velkomstbonus. Gevinsten fra odds boostet udbetales nemlig uden omsætningskrav.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888sport: Super odds på Brøndby og FCK – Sådan får du dem
næste artikel
Pokalfinalen: Her får du de bedste odds på AaB – SønderjyskE