nyheder

Europa League: Sådan booster du dit FCK odds | OnsideBetting

Succesen i Superligaen har indtil videre været til at overse i denne sæson for FC København, men den kan meget vel komme på en meget større scene. Én sejr er nemlig alt, hvad der adskiller FC København fra en plads i Europa League-gruppespillet – og de mange millioner kroner, der følger med.
 
For at markere den vigtige kamp for FC København og dansk fodbold har OnsideBetting disket op med en odds bonus og forhøjede oddset på et spil i kampen mellem FC København og kroatiske Rijeka.
 

FCK odds
© OnsideBetting – 1. oktober kl. 8.30

 

Sådan booster du dit odds på FCK

OnsideBetting markerer kampen ved at booste en særlig odds kombination, hvor der er odds 6.00 på kombinationen med at FC København vinder og over 3,5 mål i kampen. Her har OnsideBetting boostet oddset fra odds 5.25 til 6.00.
 
Det forhøjede odds er en bonus, der er tilgængelig for både nuværende og nye spillere hos OnsideBetting – der er nemlig tale om en odds bonus uden indbetaling, da det ikke kræver nogle indbetalinger, for at du kan få det forhøjede odds.
 

FCK – Rijeka odds

Oddsene på den afgørende Europa League-kvalifikationskamp mellem FC København og kroatiske Riejka fordeler sig således hos OnsideBetting på en lang række af de mest populære odds:
 

Europa League
FC København – Riejka
FC København vinder 1.71
Uafgjort 3.65
Rijeka vinder 4.80
Over 2,5 mål 2.10
Under 2,5 mål 1.68
FC København kvalificerer sig 1.35

 

Glem ikke at få 500 kr.

Bonussen hos OnsideBetting er som nævnt både for eksisterende og nye spillere. Hvis du dog ikke allerede har en bruger hos OnsideBetting, kan du lige nu få op til 500 kr. i OnsideBetting bonus med på vejen.
 
OnsideBetting matcher her den første indbetaling fra nye spillere med en bonus på 100% op til 500 kr. Der skal mindst indbetales 100 kr., for at man kan få startbonussen. Bonussen er underlagt et gennemspilskrav, så bonus og det indbetalte beløb skal omsættes hver seks gange til minimum odds 1.50, før gevinster derfra kan udbetales.
 
Minimumsoddset er blandt de laveste. Det er kun Unibet, der har et lavere minimumsodds end det, som OnsideBetting disker op med til deres velkomstbonus.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 30. september kl. 18.00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Odds 10 på FCM – Sådan booster du dit odds
næste artikel
Giro-odds: Sådan kan du vinde stort med Fuglsang