nyheder

Få de bedste odds på FC Midtjylland – Brøndby

Superligaens nuværende nummer et og to tørner sammen i et kæmpe topbrag i Herning søndag.
 
Vi har her samlet et overblik over hvilke odds de danske bookmakere tilbyder til kampen, og hvordan du kan få betting bonus hos bookmakerne.
 

FC Midtjylland – Brøndby oddssammenligning

Hvordan står bookmakerne til topopgøret i den danske Superliga? Vi har samlet de bedste odds fra de bedste bookmakere når det kommer til betting i Danmark, så du kan skabe dig et overblik over, hvor de bedste odds er at finde.
 
Se og sammenlign her oddsene på de forskellige udfald i kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF:
 

Superligaen Bet365 Unibet Bwin Comeon
FCM – Brøndby Bet365 Bonus Unibet Bonus Bwin Bonus ComeOn Bonus
FC Midtjylland vinder 1.75 1.78 1.70 1.80
Brøndby vinder 5.00 4.65 4.75 4.65
Uafgjort 3.40 3.80 3.70 3.80
Over 2.5 mål 1.85 1.84 1.80 1.86
Under 2.5 mål 1.95 1.97 1.90 1.90

 
Oddsene er opdateret 26. februar kl. 10:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Topopgør mellem Superligaens to største titeludfordrere

Det er et vaskeægte topopgør, vi har i vente, når ligaens nummer 1 drager til den midtjyske hede for at kæmpe mod de forsvarende mestre FC Midtjylland, der huserer på andenpladsen. Kun et enkelt point adskiller de to hold, og netop derfor er weekendens opgør et af de vigtigste i hele sæsonen! Brian Priskes tropper har i sinde at overtage førstepladsen fra Brøndby, der med tre sejre i træk efter et skuffende nederlag til Sønderjyske i forårspræmieren, har alle odds med sig. Det ventes at midtjyderne må undvære den brasilianske angriber Junior Brumado til opgøret, mens den unge Gustav Isaksen muligvis kan komme tilbage i aktion.
 
Brøndby går også ind til topbraget med fine resultater i ryggen. Med 10 point i fire kampe i foråret, er de blå-gule i den grad i sejrsform. Brøndby fører Superligaen og vil være stærkt tilfreds med et enkelt point i Herning. Niels Frederiksen har næsten alle mand tilgængelig til opgøret, og det er især vigtigt, hvis de skal have en chance mod et velspillende Midtjylland-hold.
 
Som det ses i vores sammenligning af odds, tror bookmakerne klart på FC Midtjylland, men tror også, at det bliver et målrigt opgør.
 

Her er vores forslag til et betting tip

Vi vil også forsøge at komme med vores betting tip til kampen, der kan ændre på placeringen i toppen af ligaen. FC Midtjylland kan med en sejr rykke op på førstepladsen, mens Brøndby bare skal bruge et point for at holde status quo, og dermed deres placering for en stund. Begge mandskaber har vist god form i foråret, og med stærke offensive og defensive præstationer for begge hold, bliver det uden tvivl et tæt opgør. Vi tror dog på bookmakerne, og forudser en FCM-sejr og over 2.5 mål. Et sådan odds giver 3.65 hos Unibet. Statistisk har FCM i 65 kampe i alt mod Brøndby vundet 21 gange, spillede uafgjort 20 gange, mens Brøndby har fået tre point i 24 kampe.
 

unibet odds fcm brondby
© Unibet

 
Husk at du også kan gøre brug af en Unibet bonus på 100% på din første indbetaling, hvis du ikke allerede er kunde hos dem.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få 50% ekstra på din gevinst med kombinationsboostet fra LeoVegas
næste artikel
Mr. Green: Få risikofrit spil på FCK og FCM