nyheder

FCM – FCK: Vælg selv din vinder til odds 10

Mesterskabsspillet er i fuld gang, hvor det ligner en duel mellem FC Midtjylland og Brøndby om, hvem der skal tage Superligaens helt store odds bonus i form af mesterskabet.
 
FC København er dog den helt store joker her, ide de kan spænde ben for gulddrømmene i begge lejre alt efter, hvordan deres kampe mod netop FC Midtjylland og Brøndby falder ud.
 
Torsdag er næste gang, hvor FC København kan blande sig i mesterskabsduellen, når de ude møder de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Her kan du vælge din egen vinder og få odds 10.00 med Mr. Green.
 

FC Midtjylland - FCK odds
© Mr. Green

 

Sådan får du odds 10 på FCM – FCK

Dette odds boost fra Mr. Green er et alternativ til den traditionelle Mr. Green bonus. Her kan nye spillere vælge deres egen vinder til odds 10.00 i superligakampen mellem FC Midtjylland og FC København i den 26. runde af superligasæsonen.
 
For at du kan få denne bonus, skal du gøre følgende:
 

  • Tilmeld dig hos Mr. Green
  • Foretag en indbetaling på minimum 75 kr.
  • Spil op til 30 kr. på enten FC Midtjylland eller FC København til at vinde

 

 
Vinder du, så booster Mr. Green efterfølgende din kupon til odds 10.00 og udbetaler din gevinst kontant og helt uden omsætningskrav.
 
Husk at du ikke må benytte cash-out-funktionen, da dit spil dermed ikke er kvalificerende til denne velkomstbonus fra Mr. Green.
 

FC Midtjylland har solidt overtag

Det er lige før, at FC Midtjylland har været det sikre valg, hvis man har sat sit kryds ud for dem på sin betting app, når midtjyderne har spillet mod københavnerne.
 
Mens de to seneste er endt uafgjort efter 90 minutter – herunder midtjydernes 2-1 sejr i pokalturneringen, så fem af de sidste 10 indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og FC København endt med midtjysk sejr.
 
I de sidste 10 kampe ligger de københavnske sejre ni og 10 kampe tilbage. Vi skal samtidig helt tilbage til oktober 2016 for at finde den seneste sejr til de københavnske løver på midtjysk græs.
 

FC Midtjylland – FC København odds

Hos Mr. Green – og de øvrige bookmakere, har FC Midtjylland også favoritværdigheden til kampen – om end den ikke er stor.
 
I skrivende stund ligger oddset på en FCM-sejr på 2.40, så det er faktisk gået op, siden der blev åbnet for odds 10-tilbuddet til nye Mr. Green-spillere. Samtidig er oddset faldet til odds 2.90 på FC København.
 
Det kan meget vel være en lille reaktion på midtjydernes pokalfiasko og pointdeling mod Randers i løbet af den seneste uge, der svækker oddset på de danske mestre i kampen mod FC København.
 
Oddset er opdateret tirsdag den 20. april kl. 12:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Oscar 2021 - her får du de bedste odds på årets Oscar-uddeling
næste artikel
OnsideBetting: Få 100 kr. freebet til Superligaen