leovegas nyheder

Få boostet dit odds til 10.00 på FC Midtjylland mod Røde Stjerne

Der er lagt op til en stor europæisk aften, når danske FC Midtjylland tager i mod Røde Stjerne fra Serbien tirsdag aften. Midtjyderne har stærkt brug for en sejr for at have en chance for videre avancement, så de kommer i den grad på en opgave, når Serberne, med toppoint efter to kampe, træder ind på græstæppet på MCH Arena.

I forbindelse med FC Midtjyllands tredje opgør i årets Europa League, har LeoVegas valgt at booste oddsene på kampen. Du kan faktisk få forhøjet odds på begge hold, så læs endelig med, for at få fingrene i de boostede odds.

fc midtjylland røde stjerne betting tip
© LeoVegas

FC Midtjylland – Røde Stjerne odds boost

LeoVegas har altså valgt at give hele odds 10.00 på både FC Midtjylland og Røde Stjerne, når de tirsdag aften tørner ud i Herning. Odds boostet er en alternativ til den traditionelle LeoVegas velkomstbonus, så du skal dermed være ny spiller, for at få fingrene i odds boostet.

Du kan altså både få odds 10.00 på FC Midtjylland som sejrsherre – og det samme for Røde Stjerne.

For at modtage odds boostet skal du gøre følgende:

  1. Klik dig ind på LeoVegas – du finder link her på siden
  2. Opret en konto og vælge “sport” som velkomsttilbud
  3. Placere maks 100 kr. på FC Midtjylland eller Røde Stjerne som vinder
  4. Få boostet dit odds til 10.00

Hvis du er mere til en ordinær betting bonus, så kan du hos LeoVegas få en bonus på op til 1000 kr., når du opretter en konto. Bonussen er en 100% indbetalingsbonus, men kan altså ikke benyttes, hvis du også vil gøre brug af denne kamps odds boost.

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

FC Midtjylland kommer på noget af en opgave

Hjemmeholdet kommer ind til kampen efter at have spillet 2-2 uafgjort ude mod Nordsjælland i Superligaen i søndags. Bo Henriksen og co. kom tilbage fra en 2-0 ved pausen og fik altså sikret sig et point, og ligger stadigvæk stadig i toppen af ligaen.

Røde Stjerne Beograd var overbevisende i en 7-1-sejr på udebane over Kolubara i den serbiske Superliga. Seks af de syv mål blev scoret i første halvleg, mens Marko Lazetic kom ind fra bænken for at fuldende sejren i det 77. minut.

De serbiske giganter ligger i øjeblikket i toppen af gruppen med maksimumpoint fra to kampe indtil videre. Midtjylland indtager i øjeblikket bunden af tabellen og har kun ét point fra de første to kampe.

Braga og Ludogorets er de to andre hold i gruppen.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Spil risikofrit på tredje runde af Champions League med Mr. Green
næste artikel
Spil 500 kr. risikofrit på søndagens derbykampe