nyheder

Forhøjede odds hos betfair! Barcelona vs. Alaves!

Hvad er der tilbage af den spanske liga? Real Madrid er langt, langt væk fra deres almindelige niveau og Atletico er heller i den grad succesrige som man kender fra sidste sæson. Den eneste klub som nærmest løber frem alene er FC Barcelona. Klubben som uden tvivl vil vinde det spanske mesterskab i år ligger 11 point i front efter blot 20 runder. Ikke mange tror på at Barca vil misse mesterkskabet og mange stiller spørgsmål til om klubben måske kan vinde yderligere titler som Copa del Rey og ikke mindst Champions League titlen. I første omgang gælder det dog La Liga kampen mod Deportivo Alaves på søndag. Udgangssituationen er klar hjemmeholdet ligger som nævnt nummer et og gæsterne ligger i bunden på plads 16. Hvem vil tro på en overraskelse på Camp Nou?
 
FC Barcelonas officielle bettingpartner, betfair, har i denne anledning lanceret forhøjede odds til kampen mellem FC Barcelona og Deportivo Alaves. Spil på nævnte kamp og gå fa odds på hele 6.0 hvis hjemmeholdet vinder!
 

FC Barcelona forhøjede odds hos betfair
© Betfair

 

 

Scor kæmpe odds på Barcelona næste sejr

Tilbuddet som vi allerede har omtalt flere gange her på siden er i denne omgang seværdig. På grund af Barcelona styrke er der ikke mange der tvivler på at hjemmeholdet vinder. Har du samme holdning kan du score enormt høj odds på 6.0 fremfor de alm. 1.08 som du ellers for på en Barcelona sejr.
 
For at tage tilbuddet i brug behøver du ikke lave meget. Efter ganske få skridt er du allerde klar til at nyde dine forhøjede odds fra betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJYF og spil på en sejr til FC Barcelona mod Deportivo Alaves
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
100% fodbold bonus hos Betstars.dk
næste artikel
Price boost på Australian Open 2018!