nyheder

Forhøjede odds på Brøndby mod Esbjerg kampen!

Vi er tilbage med den danske Superliga og ser idag på et rigtig godt tilbud fra den yderst populære bookmaker betfair.dk! Alle nye kunder der opretter sig hos betfair har mulighed for at score kæmpe odds bonus på kampen mellem Brøndby og Esbjerg. Der er både en tredjeplads og tilværelsen i top 6 på spil, når Brøndby IF gæster Esbjerg fB og søger hævn for hjemmebanenederlaget tidligere på sæsonen. To hold som ligger tæt på hinanden og som stadig har mistet håbet. Vi glæder os til en rigtig god omgang fodbold fra den bedste danske række. Se med live søndag klokken 18.00 fra Blue Water Arena i Esbjerg! Vi forklarer i denne artikel hvordan du modtager din betting bonus og hvad du skal gøre for at få det bedste ud af din betting oplevelser.
 

Vinder Brøndby
© Betfair

 

Vinder Brøndby?

Tror du på at Brøndby vinder på udebane mod Esbjerg? Hos betfair.dk kan du gavne af forhøjede odds på hele 8.0! Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter sig hos betfair.dk og spiller deres første væddemål på en sejr til Brøndby i denne nævnte Superliga kamp! Begge hold har deres at slås med, og det store spørgsmål er, om Esbjerg tamme offensiv kan true Brøndbys gavmilde defensiv. Vi tror på Brøndbys offensiv med Hany Mukthar, Kamil Wilczek og ny inkøbte Simon Hedlund og satser stort på en sejr til udeholdet. Tænker du på samme måde kan du score dejlig gevinst med betfair.dk!
 

 

Er du klar til at starte hos betfair?

Betfair tæller helt klart en af de bedste bookmaker på markedet. Mange god tilbud og et hav af kampagner til både nye og eksisterende kunder har ført med til at betfair har denne popularitet i Danmark. Dagens tilbud gælder alle nye kunder og har lagt fokus på kampen mellem Brøndby og Esbjerg. Tror du på Brøndby giver de mening at se på dette tilbud. Det er meget nemt at deltage og du behøver ikke at gøre meget for din ekstra gevinst!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ7N
  • Spil på en sejr til Brøndby mod Esbjerg fB
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Betfair velkomstbonus

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller betfair velkomstbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med betfair velkomstbonus. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Held og lykke med betfair.dk!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Blues vs. Red Devils - Spil på Chelsea vs. ManU i FA Cupen!
næste artikel
Hvem vinder på tirsdag? Liverpool vs. Bayern!